13 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara17°C

PEGASUS, EİNDHOVEN VE KAZABLANCA UÇUŞLARINA BAŞLIYOR

Pegasus Hava Yolları; Sabiha Gökçen’den Eindhoven ve Kazablanka’ya direkt uçuşlarını başlatarak uçuş ağını genişletmeye devam ediyor.

Pegasus, Eindhoven ve Kazablanca uçuşlarına başlıyor

18 Nisan 2019 Perşembe 13:15

Türkiye’nin dijital havayolu Pegasus, uçuş noktalarını artırmaya devam ediyor. Hollanda’daki 3. uçuş noktası olacak Eindhoven’a 29 Haziran 2019 tarihi itibariyle Sabiha Gökçen’den direkt seferler başlatacak olan Pegasus; yine Sabiha Gökçen’den Fas’ın en büyük şehri olan Kazablanka’ya ise 8 Temmuz 2019 itibariyle uçmaya başlayacak.

Yeni Sabiha Gökçen-Eindhoven hattının biletleri 59,99 USD’den, Sabiha Gökçen-Kazablanka hattının biletleri ise 149,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Pegasus’un Sabiha Gökçen-Eindhoven uçuşları, Sabiha Gökçen’den Eindhoven Havalimanı’na Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 10:30’da; Eindhoven Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen’e ise yine aynı günler saat 13:50’de düzenlenecek.

Sabiha Gökçen-Kazablanka uçuşları, Sabiha Gökçen’den Kazablanka Muhammed V Uluslararası Havalimanı’na Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 20:50’de; Kazablanka Muhammed V Uluslararası Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen’e ise Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 00:45’te düzenlenecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.