30 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara24°C

STARPET'İN AKARYAKIT İSTASYONU HİZMETE GİRDİ

Starpet’in Karadeniz Bölgesi’ndeki 12. akaryakıt istasyonu Giresun’da hizmete girdi.

STARPET'in akaryakıt istasyonu hizmete girdi

08 Eylül 2012 Cumartesi 11:08

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet, akaryakıt istasyonları ağına yenilerini eklemeye devam ediyor. Hızlı büyümesi doğrultusunda akaryakıt sektöründeki pazar payını genişletmeyi sürdüren Starpet, 6 Eylül 2012 tarihinde Giresun’un Yağlıdere ilçesindeki Hacıbey Kahyaoğlu akaryakıt istasyonunu hizmete açtı. Açılışa, başta CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Giresun Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Giresun İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Yağlıdere Kaymakam Vekili Polat Kara, İl İdare Amirleri ve Starpet Madeni Yağlar Genel Müdürü Erkan Pehlivan olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Starpet’in Karadeniz Bölgesi’ndeki 12. akaryakıt istasyonu olan Starpet Giresun Yağlıdere istasyonunda, açılış gününe özel olarak %15’e varan indirim kampanyası gerçekleştirildi. Kampanya sürücülerden yoğun ilgi görürken, Starpet yöneticileri benzer kampanyaların tekrarlanacağı bilgisini verdiler.

Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin, Karadeniz Bölgesi’ne büyük önem verdiklerini belirtti: “Giresun, muhteşem doğası ve sımsıcak insanlarıyla Türkiyemizin en müstesna illerinden biri. Yeni istasyonumuzla bu güzel ilimize ve Yağlıdere ilçemize hizmet sunacak olmaktan dolayı heyecanlıyız. Giresun Yağlıdere istasyonu, Karadeniz Bölgesi’ndeki 12. istasyonumuz oldu. Çok kısa bir süre sonra Hopa’da da bir istasyonumuz açılacak. Karadeniz Bölgesi’ndeki yatırımlarımız yıl boyunca kesintisiz devam edecek ve 2013 yılında bu yatırımları daha da artıracağız. Starpet olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana yüksek kaliteli ve eksiksiz akaryakıtımız, nitelikli ve güler yüzlü hizmet anlayışımızla müşterilerimize yenilikçi ve dürüst bir çalışma ahlakıyla hizmet veriyoruz. Bu çabamızın karşılığında her geçen gün artan müşteri sayımız ve pazar payımız bizlere hem mutluluk hem de gurur veriyor. Starpet’i tercih eden ve güvenen tüm sürücülere teşekkür ediyoruz.”

Akaryakıt sektöründe yüzde yüz yerli sermaye ile hizmet verdiklerini hatırlatan Mahfuz Okalin, “Tüm çalışmalarımızda ülkemiz ve sektörümüz için yaratacağımız değeri ön planda tutuyoruz. İlk günden itibaren bu anlayışımız hiçbir zaman değişmedi ve değişmeyecek. Bu nedenle yatırımlarımızın hem bölgeye hem de sektöre katkı sağlaması bizim için öncelik taşıyor. Gerek şehirlerarası lokasyonlarda, gerekse il ve ilçe merkezlerinde açtığımız istasyonlarla Starpet markasını ülkemizin tüm bölgelerinde hızla yaygınlaştırıyoruz. Büyürken ‘önce kalite’ diyor ve istasyonlarımızdaki hizmet kalitesini ile müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmak için kesintisiz eğitim programları gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. 

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.