04 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

STARPET KAMPANYALARIYLA BAYRAM TATİLİNİ UZATTI

Starpet’in indirimli akaryakıt kampanyaları devam ediyor. Sürücülere bayram keyfini daha fazla yaşatmak isteyen Starpet, 20 Ekim – 29 Ekim 2012 tarihleri arasındaki indirim kampanyalarıyla bayram tatilini uzattı.

Starpet kampanyalarıyla bayram tatilini uzattı

19 Ekim 2012 Cuma 12:49

 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet, indirimli akaryakıt kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bayram boyunca Starpet istasyonlarına gelenler %12’ye varan indirimlerden yararlanarak tatilin keyfini daha fazla çıkarabiliyor.
 
20 Ekim – 29 Ekim 2012 tarihleri arasında sürücüleri indirim kampanyalarıyla buluşturacak olan Starpet, böylece akaryakıtta %12’ye varan oranlarda tasarruf imkanı sağlayacak. Kampanyaya katılan Starpet akaryakıt istasyonları ve kampanya tarihleri www.starpet.com.tr adresinden öğrenilebiliyor.
 
Koşulsuz memnuniyet
 
Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve eksiksiz hizmet üzerine yoğunlaşarak faaliyetlerini sürdürüyor. Temizlikten market hizmetine kadar, istasyonlarındaki tüm hizmetlerin yüzde 100 memnuniyet ilkesi doğrultusunda sunulduğu Starpet, TÜRKAK ve TSE Kalite Belgeleri’ne sahip bulunuyor.
 
Güvenle kullanılabilecek hijyenik tuvaletleri, ücretsiz çay-kahve servisi ve tüm istasyonlarda aynı kalitedeki akaryakıt ürünleri ile Starpet, çevreye ve insana saygı çerçevesinde hizmet vermeye devam ederken, sosyal sorumluluk projelerine de destek vererek kazanımlarını ülke çıkarları için kullanıyor.
 
www.UlasimOnline.Com
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.