04 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

THY'NİN BUENOS AİRES SEFERLERİ BAŞLADI

Türk Hava Yolları (THY), Buenos Aires (Arjantin), Sebha (Libya), Niamey (Nijer) - Vogadugu (Burkina Faso) , İsfahan (İran), Yaounde ve Douala (Kamerun) seferlerine başlıyor.

THY'nin Buenos Aires seferleri başladı

12 Aralık 2012 Çarşamba 01:33

 

Sefer gerçekleştirdiği 209 nokta 92 ülke ile dünya'nın en büyük 5'nci uçuş ağına sahip THY, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. THY, Buenos Aires (Arjantin) seferleri, haftada 4 gün karşılıklı olarak İstanbul'dan Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri gerçekleştirilecek. İstanbul'dan - Sao Paulo - Buenos Aires seferleri tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 499 Euro'dan başlayacak.
 
THY'nin Libya'da Bingazi, Mısrata, Trablus'un ardından uçacağı 4. nokta olan Sebha'ya (Libya) ilk seferini 13 Aralık 2012'den itibaren salı, perşembe, pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. İstanbul- Sebha seferleri tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 365 Euro'dan başlayacak. 
 
THY'nin İstanbul-Niamey (Nijer), Vogadugu (Burkina Faso) - İstanbul seferlerini haftada 3 gün olarak 15 Aralık 2012 tarihinden itibaren karşılıklı olarak icra edilecek. İstanbul- Vogadugu seferleri tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 219 Euro'dan başlayacak. 
 
THY, İran'da Tahran, Tebriz, Meşhed, Şiraz'ın ardından uçacağı 5. nokta olan İsfahan'a ilk seferini 20 Aralık 2012'den itibaren İstanbul'dan İsfahan'a çarşamba ve pazar- İsfahan'dan-İstanbul'a pazartesi, perşembe günleri olmak üzere haftada 2 gün karşılıklı olarak gerçekleştirecek. İstanbul'dan İsfahan'a tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 99 Euro'dan başlayacak. 
 
THY'nin Yaounde ve Douala seferleri 21 Aralık 2012 tarihinden itibaren karşılıklı olarak haftada 4 gün icra edilecek. İstanbul- Yaounde – Douala seferleri tüm vergiler dahil gidiş- dönüş 494 Euro'dan başlayacak. 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.