05 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

İTALYAN AMİRAL GİAMPAOLA BENSAİA, ALTIN ÇIPA TÖRENİ İÇİN İSTANBUL'A GELİYOR

Dünya denizcilik sektöründe Denizcilik Oskarları olarak tanınan Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne İtalya Sahil Güvenlik Komutanlığı üst düzeyde katılma kararı aldı.

İtalyan Amiral Giampaola Bensaia, Altın Çıpa Töreni için İstanbul'a geliyor

07 Temmuz 2015 Salı 21:43

Deniz Haber Ajansı ve Dünya Gazetesi'nin birlikteliği ile gerçekleşecek olan 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne, İtalya Sahil Güvenlik Komutanlığı üst düzeyde katılma kararı aldı.

Altın Çıpa Tertip Komitesi'nden yapılan açıklamaya göre, 5 Eylül 2015 tarihinde İstanbul'da gerçekleşecek olan 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne, İtalya Sahil Güvenlik Komutanlığı Uluslararası İlişkiler Direktörü Tuğamiral Giampaola Bensaia'nın katılacağı kaydedildi.

Yapılan yazılı açıklamada, 5 Eylül 2015 tarihinde yapılacak Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödül Töreni'nin öğleden önceki bölümünde, Akdeniz'e kıyısı olan 5 ülkenin Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri ve IMO Seyir, Haberleşme ve Arama - Kurtarma Komite (NCRS) Başkanı Carlos Salgado ile IALA Genel Sekreteri Francis Zachariae'nin de konuşmacı olarak katılacağı "Akdeniz de Göçmen Sorunu" Paneli'nde İtalya adına IMO Temsilcisi Tuğamiral Cristiano Aliperta'nın da yer alacağı belirtildi.

İSTANBUL HABER AJANSI

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.