27 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara26°C

SAHİL GÜVENLİK'TEN İŞSİZLERE MÜJDE!

Sahil Güvenlik Komutanlığı, İzmir'de daimi olarak çalıştırmak üzere lise mezunu 36 kişiyi işe almak üzere ilan yayınladı. Müracatlar 1 Ağustos tarihine kadar yapılabilecek.

Sahil Güvenlik'ten işsizlere müjde!

23 Temmuz 2015 Perşembe 17:16

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafınfan 23 Temmuz 2015 tarihinde Sürekli İşçi Alımı için ilan yayınladı. Başvurular 1 Ağustos 2015 tarihine kadar İşkur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

Armadör işçisi olarak 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Ulaprma Hizmetleri (Lojistik), Ahşap Teknolojileri, Denizcilik, Gemi inşa, Gemi Yapımı, Güverte, Metal Teknolojisi, Endüstriyel Mekanik, Mobilya ve Dekorasyon bölümünden/alanından mezun olmak.

Boru Tesisatçısı Gemi işçisi olarak 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Tesisat Teknolojisi, Isıtma ve Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat, Gemi Tesisat Donatımı, Yapı Tesisat Sistemleri bölümünden / alanından mezun olmak. 

Yat-Tekne Boyacısı olarak 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Kimya Teknolojisi (Boya ÜUretimi ve Uygulama), Otomotiv Boya, Boya Teknolojisi, Sanayi Boyacılığı ve Uygulama Tekniği, Endüstriyel Boyacılık.

Elektrikçi Gemi işçisi alımı için: Mesleki eğitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Elektrik Tesisatlari ve Pano Monütörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri), Elektrik, Endüstriyel Elektrik, Endüstriyel Bakım Onarım, Elektrik-Elektronik bölümünden/alanından mezun olmak.

Elektrikçi Genel alımı için: Mesleki eğitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Elektrik Tesisatları ve Pano Monütörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri), Elektrik, Endüstriyel Elektrik, Endüstriyel Bakım Onarım, Elektrik-Elektronik bölümünden/ alanından mezun olmak.

Elektronik Teknisyeni olarak 4 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Göruntü ve Ses Sistemleri, Haberleşme Sistemleri), Elektronik, Gemi Elektroniği ve Haberleşme, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Bakım Onarım, Elektrik-Elektronik, Telekominikasyon, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümünden / alanından mezun olmak. 

Hidrolikçi Gemi olarak 3 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Hidrolik - Pnomatik, Hidrolik ve Pnomatik Teknolojileri, Otomatik Kumanda, Mikroteknik, Kontrol ve Enstrümantasyon Teknolojisi, Mekatronik bölümünden / alanından mezun olmak. 

Makine Teknisyeni olarak 12 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Makine Teknolojisi (Makine Bakim Onarım), Motor, Gemi Makineleri, Makine bölümünden/ alanından mezun olmak.

Tekne Ustası Polyester olarak 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Gemi İnşa, Gemi Yapımı, Tekne ve Yat Yapımı, Plastik Teknolojisi bölümünden / alanından mezun olmak. 

Raspacı Gemi işçisi alımı için: Mesleki eğitim veren liselerin Kimya Teknolojisi (Boya Üretimi ye Uygulama), Boya Teknolojisi, Sanayi Boyacılığı ve Uygulama Tekniği, Metal Teknolojisi bölümünden /alanından mezun olmak.

Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Tesisat Teknoloji ve İklimlendirme (Soğutma Sistemleri, İklimlendirme Sistemleri), Soğutma ve İklimlendirme, Klima Sistemleri ve Merkezi İklimlendirme Sistemleri bölümünden/ alanından mezun olmak.

Tesviyeci olarak 4 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Tesviye, Makine Teknolojisi, Makine, Kalıp, Endüstriyel Mekanik, Bilgisayarlı Numerik Kontrol, Mekatronik bölümünden/ alanından mezun olmak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.