30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara24°C

RENAULT TÜRKİYE ÇAĞRI LİGİNDE LİDER

Renault Türkiye, Çağrı Merkezi Kalite Ligi'nde CMC ile zirveden inmedi.

Renault Türkiye çağrı liginde lider

23 Ağustos 2015 Pazar 00:35

Türkiye ’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olan CMC’nin 2011 yılından beri çağrı merkezi hizmeti verdiği Renault Türkiye, Telephone Doctor TR tarafından düzenlenen Çağrı Merkezi Kalite Ligi’nde 1,5 yıldır birinciliği elinden bırakmıyor. 2014 yılının en iyi çağrı merkezi seçilen Renault Türkiye, 2015 yılının ilk 6 ayında da birinciliğini korudu.

CMC’nin 2011 yılından beri çağrı merkezini yürüttüğü Renault Türkiye, müşteri deneyimi ile ilgili başarılarıile adından söz ettirmeye devam ediyor. Renault Türkiye, Telephone Doctor TR tarafından düzenlenen Çağrı Merkezi Kalite Ligi’nde 2014 yılında birinci olduktan sonra 2015 yılının ilk 6 ayında da birinciliğini korudu. Ocak ayında %96,83 olarak ölçümlenen olumlu müşteri deneyimi puanını Haziran ayında %99,21’e çıkartan Renault Türkiye, birinci olmakla kalmayıp aradaki farkı da açıyor. CMC, Renault Türkiye’ye inbound, outbound ve backoffice hizmetleri veriyor.

4 yıllık çalışmanın ardından gelen başarı

2012 yılından bu yana ligde yer alan Renault yıl genelinde 2012 yılında dördüncü, 2013 yılında üçüncü ve 2014 yılında birincilik ödülünü aldı. Yakaladığı yüksek performans seviyesini koruyan Renault çağrı merkezi ekibi, 2015 yılının ilk altı ayında birinciliği hiç bırakmayarak yıl genelinde birinciliğin en iddialı firması olmayı sürdürüyor.

Renault Türkiye Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Yücel Kılıç, bu önemli ölçümler ilgili şunları söyledi: “Renault Türkiye olarak, müşterilerimizin markamız ile tüm temas noktalarında eşsiz bir müşteri deneyimi yaşamasına büyük önem veriyoruz. Bu amaçla etkin ve yenilikçi iş süreçleri yaratarak sürekli gelişimi hedefliyoruz. 2015 yılının ilk altı ayını kapsayan bu ölçüm sonuçları, yaptığımız tüm bu çalışmaların bir sonucu olduğunu düşünüyor ve müşteri deneyimindeki bu ilerlemeyi sağlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Müşterileri 20 saniyede cevaplayan çağrı merkezi

CMC Operasyon ve Müşteri İlişkileri Direktörü Hicran Alparslan, bu önemli gelişme ile motivasyonlarınıve heyecanlarını daha da artırdıklarını, Renault Türkiye ile yaptıkları işbirliklerinin ilerleyen dönemde de büyük başarıları getireceğini hedeflediklerini belirtti.

Alpaslan, “Çağrı merkezimizde bize ulaşan müşterilerimizden gelen tüm başvuruları müşteri memnuniyeti sağlayarak hızlı bir şekilde cevaplıyoruz ve gerekli birimlerimize yönlendiriyoruz. Ayrıca çağrı merkezi üzerinden müşteri memnuniyet anketleri ve gölge müşteri aramaları da yapmaktayız” diye açıklama yaptı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.