30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

ANTALYA SERBEST BÖLGE'DEKİ BERİNG YACHTS, BERİNG 70'İ DENİZE İNDİRDİ

Antalya Serbest Bölgede üretimini gerçekleştiren Bering Yachts 21,20 metre uzunluğundaki Bering 70 süper yat serisinin ilk modelini denize indirdi.

Antalya Serbest Bölge'deki Bering Yachts, Bering 70'i denize indirdi

14 Eylül 2015 Pazartesi 15:28

Türk yat tersanelerinden peş peşe yeni süper yatlar denizler ile buluşuyor. Antalya Serbest Bölgede üretimini gerçekleştiren Bering Yachts 21,20 metre uzunluğundaki Bering 70 süper yat serisinin ilk modelini denize indirdi. 

Bering 70 süper yatının tasarımının temeli transatlantik seyri ve teknede rahat bir yaşam üzerini kurulmuş. Çelik gövdeli Bering 70 süper yatının üst yapısı kompozit malzemeden üretilmiş. Gövde yapısı ve profili Bering 70 süper yatının tipik bir motor yat olmadığı duygusunu veriyor. 

Ultra modern Bering 70 süper yatının iç dekorasyonu da dış görünümünde olduğu gibi farklı çizgilere sahip. Yatvitrini'ne göre iç dekorasyon canlı renklerden, fazlasıyla kullanılan kumaş kaplamalar ve sıra dışı ahşaplar ilk bakışta göze çarpan güzellikler.

Bering 70 süper yatının iç dekorasyonu ise sipariş edecek müşterinin isteklerine göre bir kaç farklı tarzda şekillenebilecek. Üç kamarası bulunan süper yatın iç dekorasyonunda ağırlıklı olarak lake maun ahşap kullanılmış.

Süper yatta iki adet dizel Cummins QSB - 6.7 motor kullanılıyor, süper yatın normal seyir hızı 9 knot ve maksimum 11 knot hıza çıkabiliyor. Belki hızı az görünebilir ancak mükemmel 2.500 deniz mili menzili bulunuyor. Seakeeper M16, Gyro Stabilizer gibi donanımlara sahip olan süper yatta iki adet 8 kişilik kurtarma botu bulunuyor.

Denize indirilen Bering 70 süper yatı 19 Eylül tarihine kadar deniz testlerine tabi tutulacak ve sonrasında Antalya’daki tersanede son hazırlıkları bitirilerek Kasım ayında tamamen bitmiş olarak sahibine teslim edilecek.

bering-70.jpg

bering-70_1.jpg

bering-70-2.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.