07 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara8°C

ANADOLUJET’TEN PARK & FLY İLE PARK ET VE UÇ

Halkın havayolu AnadoluJet, Park & Fly hizmetiyle Ankara’dan seyahat edecek yolcularının otopark sorununa çözüm oluyor.

AnadoluJet’ten Park & Fly ile park et ve uç

01 Ekim 2015 Perşembe 13:58

Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlayan AnadoluJet, yolcularına katma değer sağlayan ek hizmetlerle havada sunduğu konforu hayatın diğer alanlarına da taşıyor.

AnadoluJet, seyahat kolaylığı sunduğu Park & Fly hizmeti ile havalimanına gelen yolcularının otopark sorununu çok ekonomik fiyatlarla çözüyor. Park & Fly hizmeti ile Ankara’dan uçağa binecek AnadoluJet yolcuları, araçlarını AnadoluJet otoparkına bırakarak park sorunu yaşamıyor ve seyahatleri boyunca araçlarında akılları kalmadan uçuyor.

Avantajlı otopark hizmetinden yararlanmak için AnadoluJet yolcularının gidiş - dönüş biniş kartlarını, Türk Hava Yolları yolcularının ise gidiş - dönüş biniş kartları ile birlikte Miles&Smiles kartlarını otopark görevlisine göstermeleri gerekiyor. 1 Ekim – 31 Aralık tarihlerine kadar devam edecek kampanya kapsamında ilk 24 saat ücretsiz sonrasında ise günlük 12 TL ödeyerek Park & Fly hizmetinden faydalanılabiliyor. Üstelik 24 saat ücretsiz shuttle hizmeti ile otopark-havalimanı arası ulaşım sağlanıyor.

AnadoluJet uçuşları, ek hizmetleri ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden, Park & Fly hizmeti ile ilgili bilgilere ise 0850 251 44 44 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.