27 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara16°C

PEGASUS ORDU-GİRESUN UÇUŞLARINI 3'E ÇIKARDI

İstanbul-Ordu-Giresun’a sabah ve akşam karşılık ikişer sefer düzenleyen Pegasus 1 Oca'tan itibaren uçuş sayısını 3’e yükseltecek. Pegasus haftanın 6 günü karşılıklı ikişer sefer düzenlerken Cuma günü karşılıklı üçer sefer yapacak.

Pegasus Ordu-Giresun uçuşlarını 3'e çıkardı

06 Aralık 2015 Pazar 00:16

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ordu-Giresun uçuşlarına 13 Kasım tarihinde başlayan Pegasus, İstanbul’dan sonra  İzmir’e direkt  uçma kararı da almıştı. İzmir uçuşları 11 Aralık Cuma günü başlayacak ve haftanın Pazartesi-Salı ve Cuma günleri karşılıklı gerçekleştirilecek.

Halen İstanbul-Ordu-Giresun’a sabah ve akşam karşılık ikişer sefer düzenleyen Pegasus 1 Ocak Cuma gününden itibaren uçuş sayısını 3’e yükseltecek. Pegasus haftanın 6 günü  karşılıklı ikişer sefer düzenlerken Cuma günü karşılıklı üçer sefer yapacak.

Cuma günlerine konulan  yeni seferin saati ise şöyle:

İstanbul Sabiha Gökçen kalkış saat: 14.40

Ordu-Giresun kalkış saat: 16.45

Cuma günleri için konulan yeni seferin biletleri de satışa sunuldu. Pegasus yeni seferin uçuş kodunu da Ordu’ya jest yaparak PC252 yaptı.

SÖMESTR TATİLİNDE EK SEFER VAR

Pegasus Ordu-Giresun Havalimanı’nda sömestr tatilinde artan yolcu trafiğini karşılamak için İstanbul ve İzmir’e  ek seferlerde koydu.

İstanbul için 21-22-23 ve 25 Ocak, İzmir için de 24 Ocak gününe yeni ilave seferler konuldu. İlave seferlerin biletleri de satışa sunuldu. (Ordu Gazete)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.