05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

ANADOLUJET'İN 'JETGENÇ' KAMPANYASI DEVAM EDİYOR!

AnadoluJet, gençlik platformu Jetgenç’e özel kampanyalar sunmaya devam ediyor. 15 Aralık 2015 – 15 Ocak 2016 tarihleri arasında seyahat edecek Jetgençliler, 1 bilet alıyor 2 kere uçuyor.

AnadoluJet'in 'JetgeNç' kampanyası devam ediyor!

21 Aralık 2015 Pazartesi 10:05

​Gençlik platformu Jetgenç ile ilgili birçok kampanya ve projeye imza atan AnadoluJet, Jetgençlilere özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. AnadoluJet’in yeni kampanyası ile Jetgençliler, 15 Aralık 2015 – 15 Ocak 2016 tarihleri arasında gidiş-dönüş biletlerini indirim koduyla aldıklarında uçuşlarından biri bedavaya geliyor.

Kampanyayı havada yakalamak isteyen Jetgençliler; internet üzerinden seyahatlerini planlayarak, kredi kartı ile ödeme aşamasında “Jetgenç Gidiş-Dönüş Kampanyası”nı seçip, 73ENZDU indirim kodu ile bu fırsattan faydalanılabiliyor. Belirtilen tarihlerde alınan gidiş-dönüş biletlerde düşük ücrete sahip olan biletin sadece vergi ve harçları ödeniyor. Kampanya; ortak uçuşlar hariç, KKTC uçuşları dâhil tüm AnadoluJet hatlarında ve ücret sınıflarında uygulanıyor.

Jetgenç platformuna 13 – 24 yaş arası tüm gençler üye olabiliyor. Jetgenç üyelik koşulları ve ayrıntılı bilgilere www.Jetgenc.net internet sitesinden, AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye ise www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.