03 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara16°C

TAV HAVALİMANI İNŞAATINDA DÜNYADA İLK SIRADA

Türkiye ve bölge ülkelerinde gerçekleştirdiği projelerle büyüyerek kısa sürede sektörün liderleri arasına giren TAV İnşaat, havalimanı yapımında dünyada ilk sıradaki yerini korudu.

TAV havalimanı inşaatında dünyada ilk sırada

04 Ocak 2016 Pazartesi 13:49

Türkiye ve bölge ülkelerinde gerçekleştirdiği projelerle büyüyerek kısa sürede sektörün liderleri arasına giren TAV İnşaat, havalimanı yapımında dünyada ilk sıradaki yerini korudu. Sektörün saygın yayınlarından Engineering News Record (ENR) üstlendikleri projelere göre 2015’te her sektörde dünyanın en büyük inşaat şirketlerini açıkladı. “Havalimanı” kategorisinde ilk beşte, “Ulaştırma” kategorisinde de ilk 30’daki tek Türk şirketi TAV İnşaat oldu.

TAV Grubu CEO’su Sani Şener “ENR listesinde bu sene de birinci sıradaki yerimizi korumaktan ve ülkemiz mühendisliğini ve müteahhitliğini başarıyla temsil etmekten dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz. İstanbul Atatürk Havalimanı’yla çıktığımız yolda TAV İnşaat olarak bugüne kadar üstlendiğimiz projelerin kontrat bedeli 17,2 milyar doları aştı. Havalimanı tasarımı, yapımı ve finansmanına odaklanarak, bu alanda tüm dünyada seçilen, tercih edilen ve önerilen bir marka haline geldik" dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.