04 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

PEGASUS SEFER DETAYLARINI AÇIKLADI

Geçtiğimiz günlerde AirportHaber'in özel haber olarak duyurduğu Ordu-Giresun-Kıbrıs seferlerini detayları belli oldu.

Pegasus sefer detaylarını açıkladı

12 Temmuz 2016 Salı 13:35

Geçtiğimiz günlerde AirportHaber'in özel haber olarak duyurduğu Ordu-Giresun-Kıbrıs seferlerini detayları belli oldu.

Pegasus Hava Yolları, 3 Ağustos’tan itibaren haftada üç gün Ordu-Giresun Havalimanı ile Kıbrıs Ercan Uluslararası Havalimanı arasında karşılıklı seferler düzenlemeye başlıyor. Böylece Pegasus, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne direkt seferler gerçekleştirecek ilk havayolu şirketi olacak.

Pegasus Hava Yolları, 3 Ağustos 2016 tarihinden itibaren Ordu-Giresun’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne haftada 3 gün karşılıklı uçuşlara başlıyor.  Misafirler Pegasus’un yeni seferiyle, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Ercan Uluslararası Havalimanı’na 79,99 TL’den; Ercan Uluslararası Havalimanı’ndan Ordu-Giresun Havalimanı’na ise 89,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçabilecek.

Pegasus’un Ordu-Giresun ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki direkt seferleri Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri gerçekleşecek. Seferler Çarşamba günleri Ercan Uluslararası Havalimanı’ndan Ordu-Giresun Havalimanı’na 10:40’ta, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Ercan Uluslararası Havalimanı’na 12:45’te düzenlenecek. Cuma ve Pazar günleri ise Ordu-Giresun Havalimanı’ndan 10:05’te,  Ercan Uluslararası Havalimanı’ndan ise 12:05’te kalkacak.

Misafirler, Pegasus’un Ordu-Giresun Havalimanı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti direkt uçuşları için biletlerini www.flypgs.com, mobile.flypgs.com, Pegasus’un Mobil Uygulamaları ve acente kanalları aracılığıyla satın alabilir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.