17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

TÜRK TELEKOM, KRİSTAL ELMA FESTİVALİ’NDEN BEŞ ÖDÜLLE DÖNDÜ

Türk Telekom, yaratıcı sektörlerin buluştuğu en önemli organizasyonlardan biri olan Kristal Elma 2016’da toplam 5 ödülün sahibi oldu.

Türk Telekom, Kristal Elma Festivali’nden beş ödülle döndü

10 Ekim 2016 Pazartesi 15:50

Türk Telekom, 2016’nın son çeyreğinde de farklı proje ve kategorilerde ödülleri toplamaya devam ediyor. Türk Telekom son olarak, 5-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenen; Türkiye’nin ve dünyanın en saygın iletişim ödülleri arasında gösterilen Kristal Elma Ödülleri’nde de önemli bir başarıya imza attı.

Kristal Elma Ödülleri kapsamında Tivibu, TBWA/İstanbul tarafından hazırlanan Seç-İzle uygulamasının tanıtıldığı “Orman” temalı radyo reklamı ile Radyo/Hizmet kategorisinde Kristal Elma’nın sahibi oldu.

Türk Telekom ayrıca üç kategoride de Gümüş Ödül kazandı. Bu projeler arasında; Toplumsal Sorumluluk Ticari Kuruluşlar ve Markalar kategorisinde Ultra tarafından hazırlanan “Türk Telekom Telefon Kütüphanesi”; Kampanyalar/Radyo Kampanyası kategorisinde TBWA/İstanbultarafından hazırlanan “Türk Telekom Tivibu Seç İzle” ve Radyo/Hizmet kategorisinde yine TBWA/İstanbul imzalı “Tivibu Şampiyonlar Ligi- Sabri” yer alıyor.

Dijital/Online Film/Hizmet kategorisinde Punch tarafından hazırlanan “Türk Telekom Bulut Depo, Zümrüt Fotoğraf Stüdyosu Filmi” ise Türk Telekom’a Bronz Ödül’ü getiren proje oldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.