30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

YENİ İMAC'LER HARİKA OLACAK!

Apple, 2017 yılında tanıtacağı iMac modelleri için iddialı sözler sarfetti. İşte Tim Cook'un yeni iMac'ler için söylediği o sözler.

Yeni iMac'ler harika olacak!

21 Aralık 2016 Çarşamba 15:01

Apple, iPhone modellerinin yanı sıra bilgisayar modelleri üzerinde de çalışıyor. Şirket, gelecekte yeni masaüstü bilgisayarlar tanıtmayı planlıyor.

Apple CEO'su Tim Cook, çalışanların iç belgelerinde Apple'ın Mac'ler veya masaüstü bilgisayarları üretmeyi bırakmayacağını açıkladı. Apple’ın bilgisayarlarından Mac mini ve Mac Pro’nun 2013 yılından bu yana yeni versiyonları tanıtılmamıştı. iMac ise son olarak Ekim 2015'te yenilenmişti.

Bu cihazlar üç yıldan fazla bir süredir yükseltilmemiş ve Apple'ın bunları biran önce başlatmak için sabırsızlanıyor olması hoş bir haber.

Apple CEO’su Tim Cook yaptığı açıklamada, yol haritalarında harika masaüstü bilgisayarlar olduğunu söyledi. Cook sözlerini şöyle sürdürdü;  ''Mevcut nesil iMac şimdiye kadar yaptığımız en iyi masaüstü bilgisayar ve güzel Retina 5K ekranı dünyanın en iyi masaüstü ekranı. Medyadaki bazı kişiler, masaüstlerinde kararlı olup olmadığımız konusundaki soruyu gündeme getirdi. Ekiplerimizle ilgili şüpheleriniz varsa, açık konuşalım: yol haritamızda harika masaüstü bilgisayarlarımız var. Kimse bunu düşünmemeli.''

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.