• BIST 9530.47
  • Altın 2480.006
  • Dolar 32.427
  • Euro 34.7227
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

U.N Ro-Ro'dan rezervasyon kampanyası

U.N Ro-Ro'dan rezervasyon kampanyası
U.N Ro-Ro'nun yeni kampanyası kapsamında Ağustos boyunca internet rezervasyon sistemini kullanan müşteriler, 100 Euro’luk haftasonu ilave ücretinden muaf olacak-

U.N Ro-Ro'nun yeni kampanyası kapsamında Ağustos boyunca internet rezervasyon sistemini kullanan müşteriler, 100 Euro’luk haftasonu ilave ücretinden muaf olacak. Dünyanın önde gelen ro-ro taşımacılığı operatörlerinden U.N Ro-Ro, Ağustos ayına özel online rezervasyon kampanyasıyla müşterilerine önemli bir fiyat avantajı sunuyor. Kampanya kapsamında, Ağustos 2012 boyunca U.N Ro-Ro’nun online rezervasyon sistemini kullanan müşterilerinden 100 Euro’luk haftasonu ilave ücreti alınmayacak.

1-31 Ağustos arasında olan seferlerde, internet üzerinden rezervasyon yapan tüm U.N Ro-Ro müşterileri, cuma ve cumartesi kalkışlı İstanbul-Trieste gemilerinde uygulanan 100 Euro’luk haftasonu ilave ücretinden muaf tutulacak. Böylece müşteriler internet rezervasyon sistemiyle hem gemiye biniş garantisini sağlayacak hem de sefer maliyetlerini azaltma şansına sahip olacak.

U.N Ro-Ro’nun http://rezervasyon.unroro.com.tr/extranet/ adresinden erişilen online rezervasyon sistemi, müşterilere şirketin ciro prim sistemi kapsamında ilave ciro primi ile internet üzerinden araç takibinin yanı sıra fatura, cari hesap dökümleri ve taşıma istatistikleri gibi bilgilere kolay ve hızlı erişim gibi avantajlar sağlıyor.

U.N Ro-Ro Hakkında:

1994 yılında uluslararası nakliye firmaları tarafından kurulan U.N Ro-Ro İşletmeleri A.Ş., 300 bin araç kapasiteli 12 modern Ro-Ro gemili filosuyla İstanbul’daki Pendik ile Ambarlı Limanları ve Mersin’den, İtalya’daki Trieste, Fransa’daki Toulon ve Romanya’daki Köstence limanlarına düzenli ro-ro seferleri gerçekleştiriyor. Aralık 2007’den bu yana uluslararası bir yatırım fon şirketi olan Kohlberg Kravis & Roberts (KKR) yönetimi altında yatırımlarına devam eden U.N Ro-Ro, hızlı, güvenilir ve düşük maliyetli hizmet anlayışı ile gerek uluslararası nakliyecilere, gerekse ihracat ve ithalat yapan firmalara desteğini sürdürüyor.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1626 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim