• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

İDO, bayramda 4 bin sefer düzenleyecek

İDO, bayramda 4 bin sefer düzenleyecek
17 Ağustos akşamı başlayacak ve 21 Ağustos akşamına kadar sürecek yolcu ve araç hareketliliğine, 54 gemisi ile hizmet sunacak olan İDO,ek seferlerle yolcularına büyük avantajlar sağlayacak.

 

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Bayram süresince toplamda 4 bin sefer düzenleyeceğini açıkladı İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Bayram süresince hızlı feribotta sefer sayısını 338'e, iç ve dış hat toplam deniz otobüsü sefer sayısını 512'ye, İDOBÜS sefer sayısını 200'e, araba vapur hatlarında ise doldur boşalt sistemiyle sefer sayısını yaklaşık 3 bine ulaştırarak, toplamda 4 bin seferle rekor kıracağını açıkladı.

İDO'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin daha önce dokuz günlük Bayram tatillerinde düzenlediği ek sefer programını, bu yıl dört günlük Bayram tatilinde de sürdüreceği belirtildi. Buna göre, 17 Ağustos Cuma akşamı başlayacak ve 21 Ağustos Salı akşamına kadar devam edecek olan yolcu ve araç hareketliliğine, 54 gemisi ile hizmet sunacak olan İDO'nun, anlık ek seferlerle de tatilcilere ve tüm yolcularına avantajlar sağlayacağı kaydedildi. Hızlı feribot ve araba vapurlarının, Yalova, Bursa, Bandırma ve Eskihisar hatlarında durmaksızın çalışacağı ve ki yaka arasında adeta mekik dokuyacağı belirtildi. Açıklamada, Eylül ayında kış tarifesine geçmek için hazırlıklarını tamamlamakta olan İDO'nun, önümüzdeki Kurban Bayramı ile ilgili sefer düzeni çalışmalarına da şimdiden başladığı bildirildi.

-"BAYRAMDA ÇOK YOĞUN TALEP BEKLİYORUZ"-

İDO CEO'su Önder Sezgi, yaptığı açıklamada, Bayram dolayısıyla yaşanacak yoğunluk nedeniyle yolcularına seyahat dönüşlerini son güne bırakmamalarını önerdi. Sezgi, "Her Bayram olduğu gibi bu Bayram da çok yoğun bir talep bekliyoruz. Doğru bir planlama ile seferlerimizi yolcularımızın ihtiyaçlarına en uygun şekilde düzenliyoruz. Dört günlük Bayram tatilinde 4 bin seferle rekor kırarken, yolcularımızın rahat ve hızlı ulaşımı, her zamanki gibi önceliğimiz olacak. Koyacağımız anlık ek seferlerle de yolcularımızın hiçbir mağduriyet yaşamamasını sağlayacağız" dedi.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 977 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim