• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

İDO sadık müşterilerini ödüllendiriyor

İDO sadık müşterilerini ödüllendiriyor
Yolcularının hızlı ve konforlu seyahatleri için yeni seçenekler geliştiren İDO, İDOCLUB üyelerine avantajlar sunmaya devam ediyor.

 

Yolcularının hızlı ve konforlu seyahatleri için yeni seçenekler geliştiren İDO, İDOCLUB üyelerine avantajlar sunmaya devam ediyor.
 
İDOCLUB, tüm satış kanalarından (Web sitesi, çağrı merkezi, terminal gişeleri ve İDO acenteleri) bilet alımında sağladığı hız ve kolaylık, seyahat ettikçe biriktirilen millerin sunduğu özel avantajlar ve İDO’nun bilhassa sık seyahat eden müşterilerine sunduğu ekstra millerle üye sayısını artırıyor.
 
İDO, şimdi de 28 Ağustos’dan 24 Ekim’e kadar İDOCLUB’a yeni üye olan müşterilerine 2 bin hoşgeldiniz mili hediye ediyor.
 
Kurban Bayramı için de sürprizler ve yeni avantajlar sunmaya hazırlanan İDO, Ramazan Bayramında seyahat eden İDOCLUB üyelerinin seyahatlerinden kazandıkları milleri ikiye katlayarak hesaplarına yükledi.
 
İDO, Ramazan kampanyasında olduğu gibi 2012 Haziran ayından itibaren İDO’yla yolculuğu tercih eden İDOCLUB üyelerini hep ödüllendirdi. Haziran-Ağustos döneminde sadık üyelerinin hesabına toplam 6 milyon mil yükledi.
 
İDOCLUB’ un avantajları          
 
İDO tarafından tüketicinin hayatını kolaylaştırmak ve daha fazla fayda sağlamak amacı ile 2006 yılında hayata geçirilen müşteri ödüllendirme programı, Haziran 2012’de “İDOCLUB” adı ile yenilenerek faaliyetlerine başladı.  Yeni programla beraber internet sayfası üzerinden üye olan ve bilet alan müşteriler de mil kazanıp, kazandığı millerle ücretsiz seyahat edebiliyor.  İDOCLUB müşteriye özel kampanyalar ile daha fazla mil kazandırırken, biletleme sırasında mevzuat gereği verilmesi zorunlu bilgiler sisteme otomatik olarak aktarılıyor. Böylece daha hızlı ve kolay bilet alınmasını sağlanıyor. Sea & Miles kredi kartı müşterileri de İDOCLUB şemsiyesi altında tüm faydalardan diğer üyelerle beraber aynı anda yaralanmaya başladı. 
 
111.20120829145059.jpg
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 940 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim