• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Volvo Kamyon ile iş ortaklığının 4’üncü yılı

Volvo Kamyon ile iş ortaklığının 4’üncü yılı
Trans Express, Volvo ile iş ortaklığında 4’üncü yılını geride bırakırken I-Shift şanzıman ve I-See teknolojisiyle donatılmış 2 adet yeni Volvo FH 460 4x2 çekici ile filosuna kattı.

Alanında lider hizmet sunan Trans Express Nakliyat, kurulduğu günden bu yana yurt içinde ve yurt dışında pek çok noktaya uzun yol taşımacılığı hizmeti veriyor. Kaliteli hizmet anlayışını en üst seviyeye çıkarmak amacıyla filosuna 2 adet yeni Volvo FH katan Trans Express, filosundaki Volvoların üstün performansı sayesinde her geçen gün daha da güçlenerek rekabetçi avantajını korumayı hedefliyor. Teslimatı gerçekleştirilen araçlarla birlikte Trans Express, sadece Volvolardan oluşan filosundaki araç sayını 20’ye yükseltti.

Yeni Volvo FH çekicilerin teslimat töreninde açıklama yapan Trans Express Nakliyat firma sahibi Serhat Çiçek “Uluslararası frigo taşımacılığında Türkiye'nin lider taşımacılarından biri olarak Volvo Kamyon ile iş ortaklığımızın 4’üncü yılını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üstün ürün özelliklerinin yanı sıra geniş servis ağı ve kaliteli satış sonrası hizmetleri ile tüm ihtiyaçlarımızı karşıladığından dolayı filomuzda sadece Volvo’yu tercih ediyoruz ve bu tercihimizin taşımacılık faaliyetlerinde gösterdiğimiz başarıya katkısı oldukça büyük. Kendimizi yenileyerek büyüyeceğimiz önümüzdeki dönemde yine Volvo’yu tercih ederek hizmet ağımızı ve servis kalitemizi geliştirmeyi hedefliyoruz,” dedi.

Volvo Kamyon adına teslimat törenine katılan Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ise, “Trans Express Nakliyat’a öncelikle 4 yıldan beri Volvo’yu tercih ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Araçlarımızdaki yüksek performans, yakıt tasarrufu, güvenlik ve sürüş konforu gibi özellikler; servis ağımızın genişliği ve satış sonrası hizmetlerimizin kalitesi iş birliğimizi destekleyen ve sağlamlaştıran unsurlar arasında. Volvo Kamyon olarak frigo taşımacılığının liderlerinden olan Trans Express’in tercih ettiği yeni Volvo FH ile sunduğu hizmet kalitesini bir adım öne taşıyacağına ve verimlilik ve kârlılığını arttıracağına inanıyoruz,” dedi.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 4910 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim