• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Türk Telekom nakliye hizmeti de verecek

Türk Telekom nakliye hizmeti de verecek
Evini taşımak isteyen tüm Türk Telekom müşterileri, bu hizmeti çok uygun koşullarla Türk Telekom üzerinden alabilecek.
Program, eşya nakliyesinin yanı sıra su, elektrik, doğalgaz aboneliklerinin nakil işlemleri ve taşınma sırasında gerek duyulacak diğer tüm hizmetleri de uygun koşullarla sunacak.
 
‘Mutluluk Evinizde’ söylemiyle müşterilerinin hayatına değer katan Türk Telekom, şimdi de evini ve işini taşıyacaklar için çok özel bir hizmet daha sunuyor. Türk Telekom’un ‘Pratik Taşınma Programı’, çağrı merkezine (444 NKL 4 - 444 655 4) yapılacak tek bir arama ile bir taşınma esnasında ihtiyaç duyulan tüm hizmetlere, tek noktadan ulaşma imkânı sağlıyor. Bu servisten yararlanan Türk Telekom müşterileri, evden eve eşya nakliyesinin yanı sıra su, elektrik, doğalgaz aboneliklerinin aktarılması ve taşınma sırasında gerek duyulacak tamir işlemlerini de uygun koşul ve fiyatlarla elde edebiliyor. 
 
‘Pratik Taşınma Programı’ ile taşınmak kolaylaşacak
 
‘Pratik Taşınma Programı’ kapsamındaki tüm hizmetler Tur Assist firması organizasyonu ile sunuluyor. Asistans hizmetleri sektörünün önde gelen şirketlerinden Tur Assist, Türk Telekom müşterileri için konut taşıma öncesi ve sonrası ihtiyaç duyulan tüm destek ve organizasyon hizmetlerini uygun koşullarla sağlıyor.
 
Bu programın sunduğu ev taşıma hizmeti, nakliye esnasında oluşabilecek hasarlara karşı sigortalı olacak şekilde, eşyaların demonte edilmesi, paketlenmesi, kutulanması ve taşınılan yeni adreste mobilyaların tekrar monte edilmesi gibi işlemleri kapsıyor.
 
‘Pratik Taşınma Programı’ ayrıca, taşınma sonrasında yapılması gerekli elektrik, su ve doğalgaz  için yeni abonelik, eski abonelik iptali ve aboneliğin nakli gibi işlemler için de destek sağlıyor. Bu işlemlerin yapılabilmesi için Tur Assist’in belirleyeceği yetkiliye, işlemlerin takibi için noterden vekâlet verilmesi gerekiyor.
 
Türk Telekom müşterileri program kapsamında sunulan ve evlerinde ihtiyaç duydukları elektrik, tesisat, anahtar ve diğer küçük ölçekli montaj işlerini MiniFIX hizmeti sayesinde vakit kaybetmeden çözebiliyor. Müşteriler, MiniFIX hizmetinin yanı sıra boyama, duvar kağıdı, çatı değiştirme gibi taşınma öncesi veya sonrası ihtiyaç duyulan kapsamlı ev hizmetleri için ‘Profesyonel Konut Destek’ hizmetlerinden yararlanabiliyor.
 
Öte yandan ev veya ofis eşyalarının bir kısmını ya da tamamını güvenli bir ortamda depolamak isteyen Türk Telekom müşterileri, program kapsamında yer alan ‘Pratik Depo’ sayesinde sigortalı ve profesyonel bir depolama hizmeti de alıyor. Müşteriler, talep ettikleri süre boyunca, ihtiyaç duydukları sayı ve ebatlarda Pratik Depo kiralayabiliyor ve eşyalarını bir telefonla kapılarına getirtme şansı elde ediyor.
 
Türk Telekom’un sunduğu, taşınma ile ilgili hemen hemen bütün ihtiyaçlarınıza çözüm getirecek olan ‘Pratik Taşınma Programı’ndan ilk etapta sadece İstanbul’daki Türk Telekom müşterileri faydalanabilecek; Program daha sonra Türkiye’nin diğer bölgelerinde de hizmete sunulacak.
 
Bu haber toplam 2867 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim