• BIST 9524.59
  • Altın 2492.158
  • Dolar 32.5468
  • Euro 34.6988
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

TGS’den Şanlıurfalı miniklere destek

TGS’den Şanlıurfalı miniklere destek
Türkiye’nin önde gelen yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) 2 bin 750 öğrencinin eğitim gördüğü Şanlıurfa İlköğretim Okulu’na kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.

TGS’den Şanlıurfalı miniklere destek

Türkiye’nin önde gelen yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) 2 bin 750 öğrencinin eğitim gördüğü Şanlıurfa İlköğretim Okulu’na kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.

Yaklaşık 70 koliden oluşan destek malzemeleri, yardım kampanyasının başlamasına vesile olan TGS İdari İşler Şefi Ramazan Topal ve İdari İşler personeli Cemal Öksüz tarafından Şanlıurfalı miniklere ulaştırıldı. İki hafta gibi kısa bir sürede malzemeleri topladıklarını söyleyen Topal, “www.koyogretmeni.com adresli internet sitesinden yardıma ihtiyacı olan okulları bulup, o ana kadar herhangi bir yardım almadıklarını öğrendiğim Şanlıurfa İlköğretim Okulu için kolları sıvadık” dedi. Sosyal sorumluluğa önem veren şirket personeli kadar arkadaş çevresinden de destek gördüğünü söyleyen Topal, yaşadığı eve bile hayırsever arkadaşları tarafından kolilerin getirildiğini ifade etti.

Topal, “Sabiha Gökçen’den Atatürk’e, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Genel Müdürlüğümüzde görev yapan ve aralarında para toplayarak çocuklar için diş macunu ve fırçası alan personelimize kadar, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

“Yardım toplamak için İSTOÇ’ta kapı kapı gezdim”

TGS’de İdari İşler personeli olarak görev yapan Cemal Öksüz, yardım kampanyasının en çalışkan gönüllüsü. Eşinden dostundan topladığı kolileri tek tek taşıyan Öksüz, yardım kampanyasına destek bulmak için mesai bitiminde yollara düşmüş. Mahallesinde yaşayanları da miniklere destek için seferber eden Öksüz, İstanbul Toptancılar Çarşısı’nda (İSTOÇ) kapı kapı gezdiğini anlatıyor. Yardım konusunun çok istismar edildiğini, bu nedenle esnafın bu tür isteklere çok sıcak bakmadığını söyleyen Öksüz, “Keşke böylesine hassas konular istismar edilmese de desteklenmeye ihtiyacı olan evlatlarımıza elimizi daha fazla uzatabilsek. Çocukların gözlerinin içindeki pırıltıyı görmek için biz gece gündüz çalışmaya hazırız.” diye konuştu.

“TGS, öğrencilerimizin yüzünü güldürdü”

Defter, kitap, ansiklopedi, SBS deneme kitapçığı, temizlik ürünleri, fotokopi makinesi ve yazıcıdan oluşan 70 kolilik destek aracını, Ramazan Topal’dan teslim alan Şanlıurfa İlköğretim Okulu Müdürü Eyüp Sabri Korkmaz, ‘Okulumuzda 2 bin 750 öğrenci eğitim görüyor. Bu öğrencilerin birçoğunun maddi durumları iyi değil ve çok sayıda öğrencimizin ailesi şu veya bu şekilde dağılmış durumda. TGS gibi yardımsever kuruluşlar sayesinde öğrencilerimizin yüzleri  gülüyor. İnternetten yardım çağrısı yapan öğretmen Kadir Akdağ’a teşekkürü borç biliriz. Devletimizin tüm Türkiye’ye sağladığı imkânlara katkısı olması için, ‘Eğitime %100 destek’ kampanyamıza tüm yardımseverlerin katılması hepimizin ortak arzusu” dedi. Korkmaz, yardımı ulaştıran TGS İdari işler Şefi Ramazan Topal’a günün anısına bir plaket takdim etti.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 5566 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim