• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Generali'den sigortada adil fiyat avantajı

Generali'den sigortada adil fiyat avantajı
Dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden Generali, kolay sigortacılık çözümleri sağlamak amacıyla Türkiye’de kişiye özel fiyatlandırma sunuyor.

Zorunlu trafik sigortası, sürücülerin yalnızca üçüncü şahıslara ve üçüncü şahıs mallarına zararı kapsıyor. Generali Türkiye’de bir ilkle bu uygulamayı müşteri lehine çevirerek, teminatlarla sürücülerin kendilerini ve araçlarını da güvence altına almasını sağlıyor.
Sigortacılık sektöründe bir ilk gerçekleştiren Generali, zorunlu trafik sigortasında 69TL’den başlayan fiyatlar sunuyor. Prestij Trafik Sigortası ürünüyle her müşteri gerekli koşullara sahip olduğu ölçüde yüzde 70’e varan indirimli fiyattan yararlanabiliyor. Böylece Generali’nin zorunlu trafik sigortasına sahip olanlar, üçüncü kişilere karşı sorumluluklarının yanı sıra kendilerini de güvence altına alabiliyor. Generali’nin Prestij Trafik Ürünü sayesinde araç çilingir hizmeti, lastik değişim hizmeti, yakıt bitmesi durumunda aracın çekilmesi gibi hizmetler ücretsiz olarak sunuluyor.

Herkes için kasko Generali’de

Sürücüler tarafından pahalı bulunan kasko ürünleri ise yine farklı fiyatlandırmalarla müşterilere ulaşıyor. Prestij Kasko Ekstra, Mini Kasko ve Mini Kasko Ekstra isimli ürünlerin, müşteriler tarafından en sık ihtiyaç duyulan ek teminatları, piyasada yer alan ortalama fiyatlarının 1/5 oranında sunuluyor. Bu ürünler ayrıca müşteriler tarafından en sık ihtiyaç duyulan çarpışma riskini de güvence altına alıyor. Böylece Generali, müşterilerinin hasar geçmişlerine, araç ve poliçe sahibi bilgilerine göre en adil fiyatları sunuyor.

Stratejik Planlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric yeni ürün yelpazesi ve yeni fiyat politikasını şu sözlerle değerlendirdi; “Mini Kasko Ekstra, 4-7 yaşındaki araçlar için ve Mini Kasko, 7 yaşından daha eski araçlar için geliştirilmiş ürünlerdir. Böylelikle yeni pazarlar oluşturuyoruz. Düşük kasko fiyatlarımızın bir sonucu olarak müşteri segmentlerimizin her birini mutlu edecek hizmetlerimiz mevcut. Hasar geçmişlerinin tümünü analiz ederek bu ürünleri oluşturduk. Hasar tespitlerinin yüzde 80’inin, 2,000 TL altında olan araç kazaları olduğunu gördük. Bu yüzden müşterilerimiz neden daha fazla ödemek zorunda kalsın ki? Bu hususu göz önüne alarak gerçek ihtiyaçlar ve riskler için müşteriye özel tasarlanmış ürünler oluşturduk. Hasarların yüzde 65’inin ise aracın araca çarpması sonucu meydana geldiğini ve yüzde 56’sının yol yardımına ihtiyaç duyduğunu belirledik. Tüm bu veriler Türkiye’de zorunlu trafik sigortası ve kasko için belirleyici özellikler oldu.”
Generali’nin Türkiye’ye sunduğu bu ürünler, Avrupa’daki ürünlerle karşılaştırıldığında kapsamlı bir sigorta teminatına sahip. Hatta Avrupa’daki yol yardımı hizmetleri sınırlı olurken Generali Türkiye, Zorunlu  Trafik sigortasında Cam Kurtaran teminatı ve Ekstra Asistans gibi ekstra garantilere ilaveten kapsamlı yol yardımı ve araç tahsisi sağlanıyor. Mini Kasko ve Mini Kasko Ekstra gibi sınırlı ürünler Avrupa’da sunulurken sadece çarpışma kazasını kapsıyor. Mini Kasko kullanım yaygınlığı Macaristan’da yüzde 20 ve Slovakya’da yüzde 16 civarındayken, Mini Kasko Ekstra kullanım yaygınlığı ise yüzde 5-10 oranında dikkat çekiyor.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 863 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim