• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Adana'da tedarik zinciri yönetimi tartışıldı

Adana'da tedarik zinciri yönetimi tartışıldı
Mars Logistics desteği ile Adana Sanayi Odası ve LODER işbirliğinde Adana’da gerçekleşen konferansta Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimiyle ilgili sorunların çözümüne yönelik konular tartışıldı.

Türkiye’nin lider lojistik şirketlerinden Mars Logistics desteği ile Adana Sanayi Odası ve LODER işbirliğinde Adana’da gerçekleşen konferansta Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimiyle ilgili sorunların çözümüne yönelik konuları yenilikçi bir bakış açısıyla tartışarak çözüm önerileri sunuldu.

İki oturum olarak gerçekleşen konferansta LODER Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş ve LODER Akdeniz Temsilcisi & Mars Logistics Adana Bölge Müdürü Muzaffer Büker açılış konuşmalarını gerçekleştirirken, Toros Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Köksal Hazır ise “Tedarik Zinciri Yönetiminde Güncel Gelişmeler ve Tedarikçi İlişkilerinde Trendler” üzerine konuşma gerçekleştirdi. Konferansa katılan akademisyen, öğrenciler ve sektör çalışanlarının ilgiyle dinlediği bir diğer konu ise Av. Cansu Anılan’ın “Lojistik Kontratların Önemi ve Dikkat Edilecek Noktalar” konusunda gerçekleştirdiği konuşma oldu.
Mars Logistics sponsorluğunda Adana Sanayi Odası ve LODER (Lojistik Derneği) işbirliği ile 27 Mart 2014 tarihinde Adana Sanayi Odasında düzenlenen “Tedarik Zinciri Yönetimi” konulu konferans lojistik sektörün ileri gelenlerini bir araya getirmişti.

Mars, lojistik süreçlerinin önemli bir parçası olan tedarik zinciri yönetimine “müşteriye, doğru ürünün, doğru zamanda, doğru yerde, doğru fiyata tüm tedarik zinciri için mümkün olan en düşük maliyetle ulaşmasını sağlayan malzeme, bilgi ve para akışının sistematik yönetimidir” şeklinde bakıyor.

mars2.jpg

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1166 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim