• BIST 9524.59
  • Altın 2505.405
  • Dolar 32.5618
  • Euro 34.6475
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

AMAC 'Yetkili Servis Merkezi' olarak seçildi

AMAC 'Yetkili Servis Merkezi' olarak seçildi
AMAC Aerospace Turkey’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki tesisine, Dassault Falcon tarafından ‘Yetkili Servis Merkezi’ statüsü verildi.

Bu sene içerisinde Falcon 900 ve Falcon 900EX EASy modelleri için EASA Part-145 onayı alan AMAC Aerospace Turkey’in, Falcon 2000 ve Falcon 2000EX EASy serisi için bakım onayını yaz aylarında ve Falcon 7X onayını ise yıl sonuna kadar alması öngörülüyor.

Dassault Aviation tarafından Yetkili Servis Merkezi statüsü verilen AMAC Aerospace Turkey, dünyada yılın en önemli havacılık fuarlarından bir tanesi olarak kabul edilen Avrupa İş Jeti Havacılık Konferansı ve Fuarı - EBACE 2014’te Yetkili Servis Merkezi (ASC) plaketini aldı.

Yetkili Servis Merkezi (ASC) plaketi, Dassault Aviation Kıdemli Başkan Yardımcısı Jacques Chauvet tarafından AMAC Aerospace Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Kadri Muhiddin’e takdim edildi.

PC-12 NG serisi uçaklarda da bakım hizmeti gerçekleştiriliyor

Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı’nın vermiş olduğu EASA sertifikasyonu ile bakım hizmetleri kapasitesi artan AMAC Aerospace Turkey, Falcon 900/900EX EASy bakım yetkisinin yanısıra Pilatus PC-12 NG serisi uçaklarda da üs ve hat bakım hizmetlerini gerçekleştiriyor.

“Dassault Falcon operatörlerine ‘first class’ bakım hizmeti vereceğiz”

Dassault Falcon’dan ASC plaketi almaktan ötürü büyük bir onur yaşadıklarını söyleyen AMAC Aerospace Turkey’in Operasyon Direktörü Atilla Güney:“ AMAC Aerospace Turkey olarak hedeflerimizi adım adım gerçekleŞtiriyoruz. Amacımız, Dassault Falcon uçak sahip ve operatörlerine her zaman ‘first class’ bakım hizmet ve desteği vermektir.” dedi.

Pilatus PC-12NG’nin satış haklarını da elinde bulunduruyor

2013 yılında Türkiye’de bakım hizmeti vermeye başlayan, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 1.500 metrekarelik hangarı bulunan VIP uçak bakım ve modifikasyon firması AMAC Aerospace Turkey, aynı zamanda Pilatus PC-12NG’nin de Türkiye ve Ortadoğu satış haklarını elinde bulunduruyor.

http://www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1067 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim