• BIST 9693.46
  • Altın 2511.516
  • Dolar 32.573
  • Euro 34.7679
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

TÜBİSAD'da Kemal Cılız yeniden başkan

TÜBİSAD'da Kemal Cılız yeniden başkan
TÜBİSAD Yönetim Kurulu'nun belirlendiği Genel Kurul'da, 2012 yılından bu yana TÜBİSAD Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Kemal Cılız yeniden başkan oldu.

Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) Olağan Genel Kurulu'nda, Prof. Dr. Kemal Cılız yeniden başkanlığa seçildi. 

TÜBİSAD açıklamasına göre, yeni Yönetim Kurulunun belirlendiği Genel Kurul'da, 2012 yılından bu yana TÜBİSAD Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Cılız yeniden başkan oldu. 

Yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: 

"Ahmet Bülter, Ali Kançal, Burak Aydın, Emre Kurttepeli, Erkan Akdemir, Erol Bilecik, Filiz Doğan, Güngör Kaymak, Hasan Süel, İbrahim Özer, İlker Kuruöz, M.Kemal Cılız, Levent Kızıltan, Mehmet Nalbantoğlu, Nazım Özdemir, Serdar Tunaoğlu, Tamer Özmen, Turgut Gürsoy, Ümit Cinali, Veli Tan Kirtiş, Zeynep Keskin."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kemal Cılız, geçmiş dönemde yapılan çalışmalarla kalıcı etkileri olan proje, iş birlikleri ve girişimlerin hayata geçirildiğine işaret ederek, TÜBİSAD'ın kurulduğu 1979'dan bu yana sektörün güçlü ve öncü sesi olduğunu belirtti.

Sektör hacmi 66 milyar TL'ye ulaştı 

Cılız, TÜBİSAD'ın kısa bir süre önce  Bilgi ve İletişim Teknolojileri sektörüyle ilgili 2013 yılı pazar verilerini açıkladığını anımsatarak, sektör hacminin 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 11,3 büyüyerek 66,1 milyar TL'ya ulaştığını kaydetti.

"Sektörün büyümesi için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz"

TÜBİSAD'ın sektör adına yaptığı çalışmalara da değinen Cılız, "Güçlenen yeni Yönetim Kurulumuzla çalışmalarımızı bir üst seviye taşıyarak sektörün büyümesi ve Türkiye ekonomisine sağladığı katkıların artması için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" değerlendirmesini yaptı.

http://www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1088 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim