• BIST 9524.59
  • Altın 2521.586
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.5645
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Sertrans'tan Hadımköy'e 'ADR' deposu

Sertrans'tan Hadımköy'e 'ADR' deposu
Sertrans Logistics’in Hadımköy’de müstakil inşa ettirdiği ADR deposu, Avrupa Yakası’nda özel sektör tarafından işletilen ilk ve tek tehlikeli madde deposu olma özelliğini taşıyor.

Sertrans Logistics’in 50 bin metrekarelik Hadımköy Tesisleri arazi sınırları içinde bulunan ve 2 bin metrekarelik ayrı bir alan üzerine inşa edilen Tehlikeli Maddeler deposu Halkalı Gümrüğü’ne bağlı antrepo özelliği taşıyor. Antrepo-ADR yönetmelik ve mevzuatlarının öngördüğü koşul ve şartlarda tüm tehlikeli maddelerin (yanıcı, parlayıcı, patlayıcı, sıvı, gaz ) gümrüklenmesi ve depolanması hizmetlerini verecek olan Sertrans Logistics’in tehlikeli maddeler deposu sahip olduğu yüksek güvenlik sistemleriyle dikkat çekiyor.

NİLGÜN KELEŞ: ULUSLARARASI STANDARTLARA UYGUN İNŞA EDİLDİ

Gümrüklü ADR deposuyla Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş şu bilgileri verdi:  “Tehlikeli madde lojistiği, lojistik sektörünün çok özellikli bir yan sahasıdır ve bu maddelerin lojistik operasyonları, alanında uzmanlaşmış personele, teknik donanım ve sistemlere gerekli yatırımları yapmış yetkin işletmeler tarafından gerçekleştirilmesi gerekir. Biz, uluslararası tedarik zinciri yönetiminde 25 yıllık deneyim ve birikime sahip bir firma olarak, Avrupa yakasında uluslararası standartlara sahip, özel bir arazide müstakil inşa edilmiş bir ADR deposunun sektörümüz için önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini fark ettik. Uluslararası standartlara uygun ileri teknolojik sistemlerle inşa ettirdiğimiz ADR depomuz, otomatik rampalı kapılara, yüksek güvenlik alarmlarına, spinkler sistemli yangın kontrolü ve azotlu söndürme sistemlerine, özel bölmeli ve güvenlikli odalara sahip. Bu teknolojilerin yanı sıra, kimyasalların depolama sınıf kodlarına uygun depolama ve maddelerin taşıdığı risklere göre depo içi alokasyon hizmetleri de vermekteyiz. Başta kimyasallar olmak üzere tüm tehlikeli maddelerin insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyecek uygun sistem ve araçlarla taşınması, gümrük ve depolama işlemlerinin dünyanın kabul ettiği uluslararası standartlarda yapılması konusundaki hassasiyetimizi, tehlikeli maddeler depomuzu tamamen ayrı bir alan üstüne inşa ederek göstermiş bulunuyoruz” dedi.

nilgun.jpg

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 4058 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim