• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Tekirdağ'da araba denize uçtu: 1 ölü 2 yaralı

Tekirdağ'da araba denize uçtu: 1 ölü 2 yaralı
Barbaros Limanı yakınlarında aşırı yağış ve fırtınada denize uçan otomobildeki 3 kişiden 1'i boğularak öldü, 2'si kurtarıldı.

Tekirdağ'da eğlenmeye giden fırın işçisi 3 arkadaş, aşırı yağış ve fırtınanın görüş mesafesini düşürdüğü yolda, yanlışlıkla yaz aylarında adalara feribot seferlerinin yapıldığı limana girince denize uçtu. Sürücü ölürken, 2 arkadaşı kurtarıldı. 

Fırtınada yolunu kaybedip denize uçtu!

Muratlı ilçesinde bir fırında çalışan 3 arkadaş, önceki akşam iş çıkışı eğlenmek istedi. Cemal Sezen'in kullandığı araç gece saat 02.00 sıralarında Tekirdağ Kumbağ'a gitmek üzere yola çıkan 3 arkadaş, yol üzerindeki Barbaros Mahallesi'nden geçerken, aşırı yağış ve fırtına nedeniyle görüş mesafesi düşünce, yanlışlıkla yaz aylarında adalara feribot seferlerinin yapıldığı balıkçı limanına girdi. Burada sağa dönmesi gereken sürücü, direkt devam edince otomobil iskeleden denize düştü.

 

Kazayı gören limandaki balıkçıların ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ekipleri, durumu Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü su altı arama ekipleri ve AFAD ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen kurtarma ekipleri, balıkçıların da yardımıyla, 5 metrelik derinlikteki suya gömülen otomobilde bulunan Fedai Köseoğlu (29) ve Ahmet Seyfioğlu'nu (27) kurtarmayı başardı.

tekirdag_araba_denize_uctu_kaza.jpg

Ekipler en son dipte ters dönen otomobildeki sürücü Cemal Sezen'i (52) çıkardı. Ancak sürücü Sezen, sağlık ekiplerinin çabalarına rağmen kurtarılamadı. Kurtarılan 2 arkadaş ise ambulansla götürüldükleri Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi. Denize uçan otomobil de vinç yardımı ile denizden çıkarıldı. Hayatını kaybeden Cemal Sezen'in hastanede yapılan incelemesinde alkollü olduğu ileri sürüldü. Savcılık ve jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

Kazanın meydana geldiği limana 5 kilometre mesafedeki Tekirdağ Limanında da 2.5 yıl önce benzer bir olay yaşanmış, Bandırma'dan gelen feribottan inen ve denize düşen otomobilde, karı koca dünürler 4 kişi ölmüştü. Mahkemeden aileye rekor tazminat kararı çıkmıştı. 

http://www.ulasimonline.com/

Bu haber toplam 2602 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim