• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Bayk Cup'a katılmak için son 2 gün!

Bayk Cup'a katılmak için son 2 gün!
Uzun coğrafi rotası, keyifli partileri ve sürprizleri ile Arkas Bayk Cup, 31 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında Bodrum-Milta Marina’da gerçekleşecek. Yarışçıları bu yıl ilk defa bir sürpriz hediye bekliyor. Volvo C30…

 

Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina’nın sponsorluğunda düzenlenen Arkas Bayk Cup, yarışı 31 Ağustos- 2 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Yarışta bu yıl ilk defa yapılacak bir sürpriz kampanyayla Arkas Otomotiv, yarışmak için BAYK’a kaydını yaptıran ve yarışan kişiler arasından yapılacak çekilişle bir kişiye Volvo C30 D2 1.6 dizel  2012 model otomobil hediye edecek. Sportif görünümü dikkat çekici şekilde tasarlanan C30, 1 depo ile 1.368 km’ye varan verimlilğe sahip bir araç. Özel aksesuarları ile kişisel tasarımlara bürünebilen C30, tüm Volvo araçlar gibi güvenlik konusunda ön sıralarda yer alıyor.

Arkas BAYK Cup’ta son 2 yılın şampiyonu olan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas ve ekibinin By Farr Lemon isimli teknesi, bu önemli yarışın iddialı ekiplerinden biri olmayı sürdürüyor.

Ege kıyılarını Bodrum – Kos “Dostluk” etabıyla bir araya getiren Arkas Bayk Cup; Bodrum’un uzun rüzgârlı yaz günlerinde, 3 gün sürecek yarış programında yarışçıları  IRC 1-2-3-4, IRC Kadınlar Sınıfı ve Destek Sınıflarında ağırlayacak.

30 Ağustos Perşembe günü Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi’nde yapılacak Açılış Kokteyli’nin ardından; 31 Ağustos’ta “Dostluk” etabı olarak bilinen 17 millik Bodrum- Kos rotasında yarış start alacak.

1 Eylül’de IRC sınıfları ve Kadınlar sınıfı 25 millik, Kos start-Kıstak Adası iskelede-Tavşan Burnu şamandırası sancakta-Bodrum finiş rotasında yarışırken, Destek sınıfı 17 millik, Kos start-Karaada İskelede-Tavşan Burnu şamandırası sancakta-Bodrum finiş rotasında yarışacak. 2 Eylül Pazar günü ise  tüm tekneler şamandıra yarışıyla Arkas Bayk Cup mücadelesini tamamlayacaklar.

Kapanış gecelerinin görkemiyle tanınan Arkas Bayk Cup, bu yılda namına yakışır bir kapanış ve ödül töreni planladı. Gece kaldıracakları kupaları hak etmek için yarışın son gününde de kıyasıya mücadele eden ekipler, Milta Bodrum Marina lift alanında gerçekleşecek olan ödül töreninde bir araya gelecekler.

3 gün sürecek mücadeleye katılacak olan ekipler Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü veya Milta Bodrum Marina Halkla ilişkiler ile temasa geçerek detaylı tüm bilgilere ulaşabilirler. 

duyuru.jpg

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1190 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim