• BIST 9524.59
  • Altın 2490.448
  • Dolar 32.5467
  • Euro 34.722
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Volkswagen Ticari Araç’tan gövde gösterisi

Volkswagen Ticari Araç’tan gövde gösterisi
Volkswagen dünyanın en büyük ticari araç fuarı Hannover IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda, efsane modellerinin yanında düşük yakıt teknolojisi, her iş koluna uygun çözüm olanakları ve yenilikleri ile öne çıkıyor.

Volkswagen Ticari Araç, bu yıl 20-27 Eylül arasında gerçekleşecek IAA Hannover Ticari Araçlar Fuarı’nda, ana tema olarak Bluemotion teknolojisi, 4Motion: dört tekerlekten  çekiş teknolojisi ve 5 temel modeli Caddy, Transporter, Caravelle, Crafter ve Amarok’ta sunulan her iş koluna uygun çözüm seçeneklerini belirledi. 
 
12 numaralı salonda, 4 bin 500 metrekarelik alanda 31 farklı modelini davetlilere tanıtacak olan Volkswagen Ticari Araç, ayrıca fuar merkezinin dışında buunan özel alanda ise, temel modellerinin her türlü iş koluna uygun çözüm seçeneği ile tasarlanmış 63 farklı versiyonunu da beğeniye sunacak. Fuar ziyaretçileri yine bu alanda 21 modeli test etme imkanına da sahip olacak. Volkswagen Ticari Araç, üretim merkezi olan Hannover’deki fuarda, toplamda yaklaşık 10 bin metrekarelik alan ile evsahibine yakışan bir gövde gösterisi yapacak.
 
Teknolojinin Ticari Araçta geldiği Son Nokta: “eT!"
Hafif ticari araçların geleceğine yönelik bir konsept araç olan “eT!”, yarının tedarik ve dağıtım dünyasına bir bakış olarak görülüyor. Alman Posta Servisi (Deutsche Post) için geliştirilen konsept, evden eve teslimat yapan posta servisi çalışanını takip edebiliyorken, aynı zamanda “bana gel” (Come to me) fonksiyonu sayesinde sürücünün çağırdığı yere de kendi kendine  gidebiliyor. Elektrikli ve yarı elektrikli motoruyla şehir içinde kullanım için tasarlanan “eT!”, fuarda Volkswagen Ticari Araç’ın en çok ilgi çeken modellerinden biri olacak.
 
63 farklı gövde ve ekipman çözümü
Volkswagen Ticari Araç’ın fuardaki bir diğer teması da gövde ve ekipman çeşitleri ile müşterilerin beklentilerine uygun olarak geliştirilen  farklı üstyapı çözüm önerileri olacak. Markanın dünyanın çeşitli yerlerindeki üst ve altyapı paydaşlarının da katılacağı fuarda, efsanevi T1’ler, Transporter ambulanslar, güneş enerjili frigorifik Transporter,  vinçli Amarok’lar ve yedi buçuk tonluk Crafter’ında içinde bulunduğu tam 63 model sergilenecek.
 
Volkswagen Ticari Araç basın toplantısı 18 Eylül 10.15’te 1’nci konferans salonunda gerçekleşecek. 
 

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1707 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim