• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Hundai, otomotiv sektörünün kimyasını bozacak

Hundai, otomotiv sektörünün kimyasını bozacak
Dünya otomotiv sektörünün Uzakdoğu markalarından Hundai, 2013 yılında çıkaracağı üst segmentteki yeni SantaFe ile İ40 dizel modellerini piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Hundai, yeni modelleriyle satış rakamlarındaki makası daraltmayı hedefliyor.

 

Çıkardığı modellerle Türkiye pazarında önemli yer edinen Hundai’ın 4 ay sonra görücüye çıkaracağı yeni modellerin, otomotiv piyasasında geniş yankı bulacağı belirtiliyor. Hundai Bayisi Kamer Otomotiv Genel Müdürü İsmail Dede, Kore’de pazara hakim olan İ40′ın Türkiye’de hak ettiği ilgiyi ve değeri göreceğini söylüyor.
 
Ulusal ve uluslararası pazarlarda yerini günden güne sağlamlaştırıp hedeflerini artıran Hundai, sektörde ucuz otomobil şeklindeki önyargısını kırdı. Karadeniz otomotiv pazarında da büyük talep gören otomobil markasına ilgi ise her geçen gün artıyor. Samsun’da ayda ortalama 70 araç satan Hundai Bayisi Kamer Otomotiv, Hundai’nin yakın gelecekte otomotiv pazarında önemli başarılar elde edeceğini inanıyor.
 
Kamer Otomotiv Genel Müdürü İsmail Dede, Hundai’ kendine ve markası olan güveninin topluma yansıdığını belirtiyor. Bunda 5 yıl ve 100 bin km garanti verilmesinin büyük etken olduğunu dile getiren Dede, “Böyle bir garantiyi veren yok. Bu çok önemli ve ciddi bir avantajdır. Rahat rahat yaşanacak 5 yıl var. Sektörde sadece iyi ürün satarak insanların ihtiyaçlarını karşılamak, onları mutlu etmek mümkün olmuyor. İyi ürünün yanında aracın bakımlarının doğru ve uygun rakamlarla ve güler yüzle yapılması, müşteriyi mutlu ediyor. Bizim de amacımız satış sonrasında müşteri memnuniyetini artırmak. Müşteri ihtiyaçlarını doğru anlayarak, aileden biri hissederek yolumuza devam ediyoruz. ” dedi.
 
“HUNDAİ, TÜKETİCİYİ KORUYOR”
 
Hundai, seri ve hızlı model yenilemelerinden vazgeçerek hızlı değişimi zamana yaydığına dikkat çeken Kamer Otomotiv Genel Müdürü Dede, bunun tüketiciyi koruma açısından doğru bir politika olduğunu kaydetti. Dede, “Otomotiv sektöründe normalde yeni ürün 5 yılda bir çıkar. Otomotiv firmaları tutmayan modellerde bu değişimi daha öne çekebiliyor. Tüketicinin elindeki ürünün korunması açısından hızlı değişim doğru değildir. Bu nedenle Hundai için böyle bir sorun, kısa vadede çok fazla yeni ürün beklentisi 
yok.” bilgisini verdi.
 
“YENİ SANTAFE ve İ40, GÖZ KAMAŞTIRACAK”
 
Eski yüzlü modellerden ikisinin yenilenerek ocak ayında piyasaya çıkacağını açıklayan Genel Müdür İsmail Dede, “2012 yılında Hundai, otomotiv piyasasının kimyasını bozdu. Her sene en az 2 modelini geliştirerek yeniliyor. 2013′de yeni SantaFE ile İ40′ın dizel modelleri gelecek. İ40′ın lansmanı daha yapılmadı. Ama İ40 çok klas bir otomobil olmakla birlikte Kore’de büyük bir pazara hakim oldu. SantaFe de yenilendi. Seneye gelecek. Bu iki modelimiz, Türkiye’de de hak ettiği değeri görecektir.” ifadelerini kullandı.
 
C segmentinde İ30 ile Elantra modellerinin geniş hacimli, tasarımı sınıfında benzersiz özellikle olduklarına da değinen Kamer Otomotiv Genel Müdürü İsmail dede, 2013 yılında Hundai’nin sektörün kimyasını bozacağını da sözlerine ekledi.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1148 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim