• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Yağız V1’de yine podyum hedefliyor

Yağız V1’de yine podyum hedefliyor
Son 3 yılın Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı, V1 Challenge dördüncü yarışı için bu hafta sonu Aydın’da… Sezonun ilk iki yarışını kazanarak sezona hızlı bir giriş yapan sürdüren Avcı, Aydın’da podyumda olmayı hedefliyor.

 

Türkiye’nin ilk özgün motorsporları organizasyonu olan V1 Challenge’da heyecan Tarsus ve İzmit Körfez’in ardından Aydın’da devam ediyor. Volkan Işık tarafından tasarlanan ve 16 pilotun mücadele ettiği organizasyon, 7 Ekim Pazar günü Aydın Malazgirt Meydanı’nda saat 14.30’da başlayacak. Geçen sene gerçekleşen ilk yarışta, parkur etrafında adeta kalın bir duvar ören seyirciler, V1 Challenge’ın dişe diş mücadelesini balkonlardan izlemişlerdi. 
 
Türkiye Ralli Şampiyonası ve Doğu Avrupa Ralli Kupası’nın haricinde bu sezon V1 Challenge’da da mücadele eden son 3 yılın Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı, Aydın ayağında Telia Sonera desteğinde podyum hedefi ile start alacak. Tarsus ve Körfez ayaklarını ilk sırada tamamlamayı başaran, ancak Körfez’deki üçüncü ayağa Yalta Rally’de olması sebebi ile katılamayan şampiyon pilot, 7 puan farkla Burak Çukurova’nın ardında ikinci sırada yer alıyor. 
 
Yağız Avcı yarış öncesinde; “V1 Challenge takviminde yapılan bazı değişikliklerden sonra, bu hafta sonu yapılacak yarışın Aydın'da olması çok güzel. Geçen sezon seyirci, atmosfer ve parkur açısından yapılan en güzel yarışlardan biri olduğu söyleniyordu. Bu sezon da Aydın seyircisine rakiplerimizle birlikte iyi bir mücadele ve görsellik sunmaya çalışacağız. IRC Yalta Rally'de olduğumuz için 3.ayak yarışına katılamadık  ve bunun sonucunda sıralamada ikinciliğe geriledik. Hedefim ilk iki yarışta olduğu gibi kazanabilmek fakat podyum da güzel bir sonuç olur benim için. Şampiyonanın ucu çok açık ve oldukça heyecanlı, Telia Sonera sponsorluğundaki Volkicar'ım ile elimizden geleni yapacağız...”  açıklamasını yaptı. 
 
1.20121005123805.jpg
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1363 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim