• BIST 9524.59
  • Altın 2487.739
  • Dolar 32.5521
  • Euro 34.6789
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Hyundai en değerli 7'inci otomotiv markası

Hyundai en değerli 7'inci otomotiv markası
Hyundai'in 'En İyi 100 Global Marka' sıralamasında, dünyanın en değerli 7'inci otomotiv markası unvanını aldığı belirtildi.

 

Hyundai, dünyanın en değerli 7'inci otomotiv markası oldu.
 
Hyundai'den yapılan açıklamaya göre, dünyanın önde gelen derecelendirme kuruluşu Interbrand tarafından yapılan araştırmada Hyundai, ''En İyi 100 Global Marka'' sıralamasında marka değerini bir önceki yıla kıyasla yüzde 24,4 artırıp 7,5 milyar dolarlık değere ulaşarak, dünyanın en değerli 7'inci otomotiv markası unvanını aldığı belirtildi.
 
Sekiz yıl üst üste ''En İyi 100 Global Marka'' listesinde yer alan Hyundai, 2005 yılında dünyadaki tüm markalar arasına 84'üncü sıradan giriş yaptığı listede, 2012 yılında 53. sıraya kadar yükselmiş oldu.
 
Interbrand'in yaptığı açıklamada ''Küresel kampanyalar, sansasyonel yeni nesil ürün tasarımları ve daha fazla yatırım, Hyundai müşterilerinin ihtiyaçlarını yerine getirirken marka algısı açısından da önemli bir zafere imzasını atmıştır. Bu olağanüstü ivmeyle beraber markanın gelecekteki yönünü sabırsızlıkla bekliyoruz'' denildi.
 
Yüzde 24,4 büyüme ile tüm sektörlerin yüzde 11,2'lik oranını geride bırakan Hyundai, otomotiv sektöründe en hızlı gelişen marka olmayı sürdürdü. Aynı zamanda Apple Inc, Google Inc ve Amazon.com gibi dünyaca ünlü markaları yakından takip eden Hyundai, kendi alanı dışında da etkili olmaya devam ediyor.
 
Hyundai, geçen yıl açıkladığı ''Modern Premium'' felsefesinin devamı olarak 2012 yılı itibarıyla da ilk global marka kampanyasını başlatarak ''Live Brilliant'' sloganıyla marka stratejisini zirveye taşıdı.
 
Hyundai Pazarlama Genel Müdürü Won-Hong Cho konuya ilişkin, ''Ekonomik zorluklar, daralma ve kıyasıya rekabete rağmen marka değerimizi yukarıya taşıyarak zaferler elde etmemiz oldukça önemli. Biz müşterilerimizin beklentilerinin ötesinde daha iddialı ürünler sunarak en çok beğenilen marka haline gelmek istiyoruz. Bu, bizim çabalarımızı daha da artıracaktır'' değerlendirmesinde bulundu.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1543 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim