• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Çelebi Filo Kiralama’dan “şımartan hizmetler”

Çelebi Filo Kiralama’dan “şımartan hizmetler”
Çelebi Turizm bünyesinde faaliyet gösteren Çelebi Filo Kiralama, sunduğu ‘şımartan hizmetler’ ile alışılagelmiş standartları değiştirdi, yeni bir dönem başlattı.

 

Çelebi Filo Kiralama’nın ilk etapta kadınlara özel sunduğu ‘şımartan hizmetler’, filo kiralama pazarında yeni bir ‘milat’ yarattı. Şımartan hizmetler kapsamında; özel şoför tahsisinden, gece bakım hizmetine kadar birçok ayrıcalık tanınıyor, başta akaryakıt olmak üzere alışverişlerde çeşitli indirimler sunuluyor.
 
Çelebi Filo Kiralama’nın ilk etapta kadınlara özel sunduğu ‘şımartan hizmetler’, Çe-Tur Genel Müdürü N. Doğan Kaşıkçı’nın evsahipliğinde bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile tanıtıldı.
 
Çe-Tur’un 1973 yılında alanındaki ilk kurumsal şirket olarak kurulduğunu belirterek, Çe-Tur Genel Müdürü N. Doğan Kaşıkçı, “Çe-Tur, ilk olarak havayolu şirketlerine hizmet vermek için kuruldu. Bugün çeşitli sektörlerde çalışan 25 bin personeli her gün işlerine ve evlerine taşıyoruz. Daha sonra özellikle fast food pazarının da gelişmesiyle, Filo Motosiklet Kiralama hizmetini başlatan da ilk şirket olduk. 
 
Bugün sizlere leziz yiyecekler ulaştıran 3.000 motosiklet ile, kendi yarattığımız ve %70’ini elinde bulundurduğumuz bu pazarın da lideriyiz. Yine benzer bir süreçle, hizmet verdiğimiz havayolu şirketlerinin ‘müşterilerinin ayrıcalıklı bir şekilde taşınması’ talebi üzerine VIP transfer ve Platinum hizmetleri vermeye başladık. Bugün ayda yaklaşık 3.000 kişiyi, uçağın kapısına kadar uzanan özel hizmetlerimizle taşıyoruz. Yine doğan ihtiyaç doğrultusunda, ilk olarak Antalya Havaalanı’nda başlattığımız otopark işletmeciliğini de halen Dalaman Havalimanı’nda sürdürüyoruz” dedi.
 
‘Yüksek standartlar’ ve ‘kaliteli hizmet’ geleneği
 
Çe-Tur’un başlangıcının hizmet odaklı olduğuna ve büyümesinin temelinin de ilgili pazarlardaki ihtiyaçların karşılamak üzere yeni hizmetler üretilmesine dayandığına dikkat çeken N. Doğan Kaşıkçı, “Yarım asrı geride bırakan Çelebi’nin geleneksel ‘yüksek standartlar’ ve ‘kaliteli hizmet’ yaklaşımı ile oluşan bu kültür, bizim en küçük hücrelerimize bile işlemiş. Filomuz, grup şirketlerinden ve paydaş şirketlerden oluşmasına rağmen, üç ayrı kalite belgemiz var. Bu ‘kusursuz hizmet kültürü’nü, operasyonel filo kiralama sektörüne de taşımak istiyoruz. Biz en iyi bildiğimiz işi yaparak, operasyonel kiralama sektörüne farklı bir bakış açısı kazandıracağız ve hizmet anlayışını yeni bir seviye taşıyacağız. Biz, pazardaki diğer oyuncular gibi sadece araba kiralamayacağız, yüksek kalitede hizmet satacağız” açıklamasında bulundu.
 
Kaşıkçı, “Çıtamızı en yükseğe koyduk”
 
Çelebi Filo Kiralama’nın gerçek müşteri anlayışının; kurumsal şirketlerin yanı sıra filolarını kullanacak bireyler ve hatta filosu olmayan bireyler olduğunu da belirten Kaşıkçı, “Gerek yarım asrı aşan Çelebi güvencesiyle, gerek köklü geçmişimizle ve gerekse hizmet alanındaki tecrübe ve bilgi birikimimizle güçlü bir markayız. Bu gücümüzü ve kabiliyetimizi, şimdi filo kiralamaya da yansıtacağız. Çıtamızı en yükseğe koyduk. Filo kiralama sektöründeki bu yeni dönemi; ‘şımartan hizmetler’i ilk önce, bu hizmetlere en çok ihtiyaç duyan, ancak aynı zamanda memnun etmesi de en zor olan kadınlara sunarak başlatıyoruz” dedi.
“Kadınlar şımaracak, erkekler ağlayacak!”
 
Kaşıkçı’nın “Erkekleri ağlatacak hizmetlerimiz” olarak da betimlediği ‘kadınlara özel şımartan hizmetler’de, filo kiralama sektöründe alışılagelmiş standartların yanı sıra birçok özel hizmet yer alıyor. Çelebi Filo Kiralama’nın kadın kullanıcılara yönelik ‘şımartan hizmetler’ kapsamında; “Kişiye özel müşteri temsilcisi”, “7/24 kesintisiz call center desteği”, “Adresten alıp adrese teslim hizmetler (bakım onarım arıza)”, “Gece bakım hizmeti”, “İndirimli yakıt, OGS takibi”, “Kaza yardım ekibi: kaza tutanağı doldurma hizmeti”, “Anında ikame araç”, “Navigasyon”, “Arabam tatilde”, “Yılda iki kere özel şoför hizmeti”, “Atatürk havaalanında bedava vale hizmeti”, “Çocuk koltuğu”, “Şoförlü araç kiralama”, “Etkin sürüş eğitimi”, “Club paketi tercihi”, “Araç içi hırsızlık sigortası”, “Tatilde aynı sınıf araç imkanı” gibi bir çok özel hizmet, “BizClup” çatısı altında sunuluyor.
 
Tüm ihtiyaçları karşılayan paket çözümler
 
Çelebi Filo Kiralama; “BizClub”ın yanı sıra “FiloVIP”, “FiloBoss”, “FiloKobi”, “FiloMeslek”, “FiloMetre”, “FiloFlex”, “FiloTakas”, “FiloBütçe”, “FiloYönetim” gibi Çelebi Filo Hizmet Paketleri ile de, kurumsal yapı çeşitliliğinin tamamını kapsayan ve tüm ihtiyaçları karşılayan çözümlemeler sunuyor.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1463 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim