• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Trax’ın Türkiye lansmanı Autoshow’da yapılıyor

Trax’ın Türkiye lansmanı Autoshow’da yapılıyor
SUV segmentinin öncü markası Chevrolet, modern ve çekici iç ve dış tasarıma sahip yeni Chevrolet Trax ile üstün güvenlik standartları sunuyor. Ayrıca Chevrolet’nin yeni interaktif bilgi-eğlence sistemi MyLink® de Chevrolet Trax’da sunulan günümüzün favori

 

1.478 lt’lik geniş bagaj hacmi ve güvenli sürüş özelliklerine sahip Yeni Chevrolet Cruze Station Wagon, yenilenen Cruze ailesi ile birlikte showroomlarda yerini almaya başlıyor.
 
·Chevrolet Yeni Spark, daha da dinamikleşen tasarımıyla aynı zamanda konforda fark yaratıyor.
 
·Dünyada “Yılın Otomobili” Ödülünün sahibi ve aynı zamanda dünyanın en uzun menzilli elektrikli otomobili Chevrolet Volt, İstanbul’da ilk kez sergileniyor.
 
·2012’nin ilk dokuz ayı içinde Chevrolet'nin global pazarda en çok satan modeli olan, Türkiye’yi ise 65 ülke arasından en çok Yeni Chevrolet Aveo satan 7. ülke konumuna getiren Euro NCAP’den 5 yıldızlı Yeni Aveo da Autoshow’da sergilenecek olan Chevrolet modelleri arasında yerini alıyor.
 
·Chevrolet markasının ikonik spor otomobili ve "Dünya'da Yılın Otomobil Tasarımı" ödülüne sahip efsane Chevrolet Camaro, 569 Nm tork üreten 432 beygir gücündeki 6.2 litre V8 motoru ile gücü hissetmek isteyenlere sunuluyor.
 
·Günümüzün en yeni interaktif bilgi-eğlence sistemi MyLink®, Cruze, Aveo ve Trax modellerinde donanıma bağlı olarak, Chevrolet müşterilerine yepyeni bir bakış açısı getirecek.
 
İstanbul – 2011 yılının başından bu yana geçen 18 aylık sürede 10 yeni modelini de piyasaya süren Chevrolet, 2-11 Kasım 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü’nde düzenlenen Uluslararası Otomobil Fuarı, İstanbul Autoshow 2012’de birçok yeniliği bir arada sunuyor.
 
Türkiye’nin En Dinamik Otomobil Markası olma yolunda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Chevrolet, önümüzdeki yıl Türkiye’de pazara sunacağı küçük SUV modeli Trax’ın Türkiye lansmanını İstanbul Autoshow 2012’de gerçekleştiriyor. Kasım ayında pazara sunulacak Yeni Cruze SW ve yenilenen Cruze ailesinin HB ve Sedan versiyonları, yenilenen tasarımı ile 2013 yılının başında pazara sunulacak yeni Spark, pazarda yakaladığı başarılarıyla adından bahsettiren Aveo, Yılın Otomobili Volt, ikonik tasarımlı yılın tasarım ödülüne sahip Camaro ve yeni interaktif bilgi eğlence sistemi MyLink® ile Chevrolet, yeniliklerini ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.
 
Chevrolet’nin yeni SUV’u Trax, Autoshow ile Türkiye’ye adım atıyor
 
Chevrolet, 77 sene önce satışa sunduğu Suburban Carryall ile başlayan SUV geleneğindeki iddiasını Yeni Chevrolet Trax ile artırıyor. Hızla büyüyen küçük SUV segmentindeki Yeni Chevrolet modeli olacak olan Trax, başarısını kanıtlamış Captiva ile birlikte Chevrolet’nin sunduğu şık SUV araçlar arasındaki yerini alıyor.
 
Uzunluğu 4.248 mm ve dingil mesafesi 2.555 mm olan Chevrolet’nin yeni, küçük ve sportif SUV modelinin güçlü gövde hatları, aracın çevikliğini ve hareketliliğini ortaya çıkarıyor. Kolayca göze çarpan ön ızgarasının alt ile üst kısmını birbirinden ayıran papyon şeklindeki Chevrolet logosu sayesinde Trax’ın Chevrolet ailesinin bir üyesi olduğu hemen anlaşılıyor.
 
Yeni Chevrolet Trax, beş kişinin konforlu bir şekilde oturabileceği bir iç alana sahip. Hem aile, hem de bireysel yaşam tarzına uygun sürüş dinamikleri sunan Trax, SUV özelliklerini de içinde barındırıyor.
 
Yeni Chevrolet Trax’in kalbinde, 1.4L Turbo benzinli motor ve 1.7L Turbo dizel motor seçenekleri yer alıyor. Altı ileri manuel şanzıman ile birlikte satışa sunulan 1.4L turbo benzinli motor, 140 hp gücünde ve 200 Nm maksimum tork üretiyor. 130 hp gücündeki 1.7L Turbo dizel motor ise 300 Nm maksimum tork değeri sunuyor. Start/Stop özelliği ise manuel şanzımanlı modellerde Yeni Chevrolet Trax sahiplerine ek yakıt ekonomisi sunuyor.
 
Yeni Chevrolet Trax, iç mekanda dijital ekranlar ile analog kadranları beraber sunan gösterge grubu gibi çok özelliği bir arada bulunduruyor.
 
Yeni Chevrolet Trax yükleme konusunda geniş olanaklara sahip. Araç, 358 litrelik bagajın yanı sıra, orta konsolun üstünde ve her iki yanında birçok bölmeye ve koltuğun alt kısmında yer alan bir eşya koyma bölmesine de sahip. Bagaj döşemesinin alt kısmında da ayrıca eşya saklamak mümkün.
 
Toplam sekiz oturma kombinasyonunun tercih edilebildiği Yeni Chevrolet Trax’da, 60/40 oranında katlanabilen arka koltukların yanı sıra, tam katlanabilir bir ön yolcu koltuğuna da sahip olması, Trax’ın segmentindeki araçlara kıyasla daha esnek ve pratik olmasını sağlıyor.
 
Chevrolet’nin yeni interaktif bilgi-eğlence sistemi MyLink® ile donatılan Yeni Trax, akıllı telefon ve dijital müzik çalar sistemlerini yedi inçlik, yüksek çözünürlüklü, tam renkli bir dokunmatik ekrana entegre ederek hem sürücüye hem yolculara daha yüksek bir konfor sunuyor. Harici müzik çalar bağlantısı, USB bağlantı noktası ya da Bluetooth üzerinden bağlantı seçeneği sunan MyLink ile telefon rehberini ekrandan görüntülemek, çağrı yapmak, çağrı yanıtlamak, müzik dinlemek hatta resim ve film dosyalarını oynatmak mümkün.
 
Yolcuların kaza durumunda etkin bir şekilde korunmalarını sağlayan bir dizi standart aktif ve pasif güvenlik sistemi, Yeni Chevrolet Trax’i sınıfının en güvenli araçlarından biri yapıyor. Standart olarak sunulan sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları ile birlikte toplam 8 hava yastığı, Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD), tüm tekerleklerde elektronik kızaklamayı önleyici ABS fren sistemi tüm yolcular için üst düzey güvenlik sağlarken Yokuş Kalkış Destek Sistemiyle (HSA) ve İniş Kontrol Sistemi (HDC) Yeni Chevrolet Trax’de standart olarak sunulacak.
 
Yenilenen Chevrolet Cruze ailesi, ailenin yeni üyesi Cruze Station Wagon ile birlikte Türkiye’de satışta
 
Station Wagon gövde tipinin de eklenmesiyle tamamlanan Chevrolet Cruze ailesi, yenilenen yüzleriyle Autoshow fuarında ilk kez Türk müşterisinin beğenisine sunuluyor.
 
Özellikle ailelere ve aktif yaşam tarzına sahip bireylere hitap edecek olan Yeni Chevrolet Cruze Station Wagon, popüler Sedan ve Hatchback özellikleri yanında, bagaj kısmında 1.478 litreye kadar yük taşıyabiliyor.
 
Araçla birlikte standart sunulan özellikler arasında, Chevrolet MyLink® isimli yeni interaktif bilgi-eğlence sistemi de yer alıyor. Chevrolet MyLink®, bir akıllı telefonun içeriğini yedi inç boyunda, yüksek çözünürlüklü, tam renkli dokunmatik bir ekranda bir araya getiriyor.
 
Cruze Station Wagon yeni 1.4L turbo 140 beygir gücündeki benzinli motor ile birlikte sunuluyor. Yeni Cruze Hatchback’de de sunulan bu yeni motor, Hatchback ve Sedan gövde tiplerinde yer alan ve daha önce kendini kanıtlamış 1.6L 124 beygir gücündeki benzinli motor seçeneğinin yanında yerini alarak Cruze ailesine yeni bir dinamizm getiriyor.
 
Chevrolet Yeni Spark artık daha sportif
 
Sıra dışı ve etkileyici bir otomobil olarak tasarlanan Yeni Spark’ın, daha canlı bir dış görünüme sahip olması bu felsefeyi bir adım ileriye taşıyor. Yeniden tasarlanan çiftli ızgara ve ön tamponun yanı sıra, yeniden şekillendirilmiş far ve sislerin bir araya gelmesi Chevrolet Spark’a yepyeni bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca Spark’ın yeniden tasarlanan 14'' alaşımlı jantları da otomobile daha sportif ve daha olgun bir görünüm veriyor. Chevrolet Spark’ın arkasında, üst kısma yakın monte edilmiş LED stop lambaları, arka camın üzerinde spoiler ile birleşiyor ve böylelikle sürücünün arka görüş açısı genişliyor.
 
İç kısımdaki değişiklikler arasında yeni iç tasarım öğelerinin yanı sıra, yeniden tasarlanarak eşya saklama alanı genişletilmiş orta konsol yer alıyor. Chevrolet Spark 1.0L 68 hp gücünde veya 1.2L 82 hp gücünde benzinli motor seçenekleriyle sunuluyor. Her iki motorun da kombine yakıt tüketimi 100 km’de 5 litre, ortalama CO2 emisyon seviyesi ise 118 g/km olarak gerçekleşiyor.
 
Yılın en iyi otomobili Volt ilk kez Autoshow’da
 
Kendi elektriğini üreterek 500 km. menzile ulaşabilen ilk elektrikli otomobili ve Yılın En İyi Otomobili - 2012 Ödülü’nün sahibi Chevrolet Volt Autoshow’daki yerini alıyor. AUTOBEST organizasyonu tarafından 2011 yılı “ECOBEST - Yılın ve Dünyanın En Çevreci Otomobili” de seçilen Chevrolet Volt saatlik şarj ile 80 km’ye kadar sıfır emisyon ile yolculuk olanağı sağlıyor. Menzil uzatıcısı ile 500 km’ye kadar ekstra sürüş imkanı sağlayan Volt’un 1.4 litrelik motora sahip ses yalıtımlı jeneratörü bataryayı tekrar şarj ederek konforlu bir sürüş zevki yaşatıyor.
 
Tasarım harikası Chevrolet Camaro büyüleyecek
 
Chevrolet markasının ikonik spor otomobili ve "Dünya'da Yılın Otomobil Tasarımı" ödülüne sahip efsane Chevrolet Camaro modeli de Autoshow’da sergiliniyor. 569 Nm tork üreten 432 beygir gücündeki 6.2 litre V8 motoru, yeni Camaro’nun atak ve güçlü görünümüne uygun olan gücü vurguluyor. Chevrolet Camaro, altı ileri otomatik şanzımanda ise, 405 beygir/556 Nm sağlıyor ve içerdiği yakıt tasarruflu GM Aktif Yakıt Yönetim sistemi ile de düşük yük şartlarında sadece dört silindir kullanabilme özelliğine sahip olabiliyor.
 
Euro NCAP’den 5 yıldızlı Yeni Aveo MyLink® donanımıyla Türkiye’de 
 
Yeni Aveo’lar Türkiye’ye Chevrolet’nin yeni interaktif bilgi-eğlence sistemi MyLink® ile geliyor. Euro NCAP güvenlik testlerinden rekor puanla 5 yıldız alarak Çocuk Güvenliğinde “bir numara” olmasının ardından; Euro NCAP tarafından 2011 yılında kendi segmentinde "Sınıfının En Güvenli Otomobili" seçilen Yeni Aveo’da artık bilgi-eğlence sistemi MyLink® donanıma bağlı olarak sunuluyor. Modern hayatın vazgeçilmezi akıllı telefonunuz ile arabanız arasındaki entegrasyonu sağlamak için geliştirilen, Chevrolet’nin yeni nesil araç içi bilgi-eğlence sistemi olan Chevrolet MyLink®, Türkiye’de satışa sunulacak Aveo, Cruze ve Trax modellerinde üst donanımlarda sunuluyor. Akıllı telefonun sahip olduğu içeriğin yedi inçlik, yüksek çözünürlüklü tam renkli dokunmatik bir ekranda görüntülenmesine olanak sağlayan, Chevrolet MyLink ile MP3 çalar, iPod, iPad, vs gibi depolama aygıtları için USB veya Bluetooth üzerinden bağlantı kurulabilirken, USB veya Bluetooth üzerinden internete bağlanmayan kişisel müzik cihazları veya akıllı telefonlar için de aux-in harici müzik çalar bağlantı soketi üzerinden bağlantı sağlanacak.
 
En üstün güvenlik özellikleri tüm Chevrolet Aveo modellerinde standart olarak sunuluyor. Tüm modellerde 8 hava yastığı (sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları), Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), Yokuşta Kalkış Desteği, ABS+EBD Destekli Fren Sistemi, Elektronik Çekiş Kontrolü  (TC), Hız Sabitleme Özelliği, ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı sistemleri ve yolunuzu aydınlatması için belirlenen bir süre boyunca açık kalabilen follow-me-home (eve kadar takip et) far sistemi de standart olarak sunuluyor. Üstelik Yeni Chevrolet Aveo, yekpare şasi yapısı ile sınıfının en sağlam gövde yapısına sahip otomobili olma özelliğini taşıyor.
 
1.20121101161814.jpg
 
2.20121101161842.jpg
 
3.20121101161859.jpg
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1533 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim