• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Subaru’dan Kasım ayına özel kampanya

Subaru’dan Kasım ayına özel kampanya
Crossover segmentinin en beğenilen modeli Subaru XV’nin Elegance donanım paketine sahip versiyonu Kasım ayına özel indirim fırsatları ile Subaru severlere sunuluyor.

Subaru’dan Kasım ayına özel kampanya 

Crossover segmentinin en beğenilen modeli Subaru XV’nin Elegance donanım paketine sahip versiyonu Kasım ayına özel indirim fırsatları ile Subaru severlere sunuluyor. Kampanya kapsamında XV’nin CVT şanzımanlı, düşük yakıt tüketimine sahip ‘Elegance’ modeli 69 bin TL, ‘Comfort’ donanım paketine sahip versiyonu ise 66 bin 900 TL’den başlayan cazip fiyat avantajları ile satışa sunuluyor.

Subaru, otomobil tutkunlarının yıl bitmeden Subaru konforu ve güvenliğine ulaşabilmesi için kaçırılmaz fırsatlar sunmaya devam ediyor. Simetrik sürekli dört çeker özelliğini 1.6 litrelik benzinli motor ve CVT otomatik şanzıman ile birlikte sunan tek model olma özelliği ile öne çıkan Subaru XV yeni yıl öncesi özel fiyat avantajları ile Subaru bayilerinde. ‘Comfort’ donanım paketine sahip manuel vitesli XV’nin anahtar teslim fiyatı 66 bin 900 TL, CVT otomatik vitesli ‘Elegance’ donanım paketine sahip XV ise 69 bin TL’lik anahtar teslim fiyatı ile satışa sunuluyor.

Tercihe göre farklı donanım paketleri

Subaru “Comfort”un donanım paketinde; 17” alüminyum jantlar, ön sis farları, elektrikli yan aynalar, yol bilgisayarı, ısıtmalı ön koltuklar, CD + 4 hoparlör, otomatik klima, ön cam rezistansı, yan perde ve diz hava yastıkları, otomatik start stop ve VDC (Araç Dinamikleri Kontrolü) standart olarak sunuluyor. “Elegance” versiyonunda ise; Comfort’un donanım paketinin üzerine ek olarak, gövde rengi yan aynalar, karartılmış camlar, xenon farlar, 6 hoparlör + display, USB – i Pod girişi, geri görüş kamerası, hız sabitleme sistemi, Bluetooth®, otomatik yanan ön farlar, yağmur sensörü, deri direksiyon simidi, çift bölgeli otomatik klima ve gelişmiş yol bilgisayarı bulunuyor.

www.UlasimOnline.Com 

Bu haber toplam 1090 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim