• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

KSM Group’tan Türkiye’de yeni yatırım!

KSM Group’tan Türkiye’de yeni yatırım!
İran merkezli, inşaat sektöründe lider KSM Group, Türkiye’de uluslararası taşımacılık sektörüne yatırım yaparak tüm alt yapı çalışmalarını tamamlıyor.

 

Bu çalışmaların en önemli kısmı olan araç seçiminde ise tercihini Volvo Kamyon’dan yana kullanıyor. KSM Group, Volvo Kamyon’dan teslim aldığı on beş adet Volvo FH ile uzun yolların ağır yükünü Volvo kalitesinde taşımaya hazırlanıyor.

 

2000 yılında Tahran’da, inşaat sektöründe dünya çapında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Kara Sazeh Matin (KSM) Holding, 2011 yılı itibariyle Türkiye’deki yatırımlarına başladı. Türkiye’de uluslararası taşımacılık alanında yatırımlarını gerçekleştiren KSM Group, ilk adımlarını atarak Volvo Kamyon’dan teslim aldığı on beş adet Volvo FH 4x2 540 HP, Euro 5 çekici ile filosunu kurdu.

 

Her zaman yenilikçi çözümler sunan KSM Group, Türkiye’deki uluslararası taşımacılık operasyonlarını başlatıyor. Filosunun tüm alt yapısını hem Türkiye’de hem de İran’da tamamlayan KSM, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin yanı sıra İran ve Türkiye Cumhuriyeti Ülkeleri’ne hizmet taşıyacak. Serbest depolama, gümrüklü depolama ve iç dağıtım hizmetleri için yapılanmasını sürdüren KSM Group, ilerleyen dönemlerde transit yük taşımacılığı, deniz yolu ve demiryolu taşımacılığı alanlarında da faaliyet göstermeye hazırlanıyor. 

 

KSM Group, FH çekicilerini yeni araç parkının açılışında teslim aldı

KSM Group, teslim aldığı on beş adet Volvo FH 4x2 540 Hp Euro 5 çekicileri ise yüksek performansının yanı sıra yakıt tüketiminde de verimli araçlar olması nedeniyle tercih ediyor. Uzun yol taşımacılığının zorlu koşulları için tasarlanan Volvo FH çekiciler, KSM Group’a güven, konfor, mükemmel sürüş özelliklerinin yanı sıra uzun işletim süresi ile de çözüm ortağı oluyor. 

 

Yeni araç parkının açılışı ve çekicilerinin teslimatı için gerçekleştirilen törene KSM Group adına Yönetim Kurulu Başkanı Amirhossein Ghanbar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Dış Ülkeler Koordinatörü Saeid Alimirzaei, Türkiye Genel Müdürü Hüseyin Yousefzade, İran Lojistik Genel Müdürü Mehdi Javidnia, Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Masoud Seyyidi, Türkiye Lojistik Müdürü Kubilay  Erkutay, Operasyon Müdürü Masoud Delfani katıldı. KSM Group’un Türkiye Genel Müdürü Hüseyin Yousefzade konuya ilişkin yaptığı açıklamada; ”KSM Group olarak “İmkansızlıkları Aşıyoruz” sloganıyla hareket ediyor ve her yeni projemizi yeni bir zorluk, yeni bir sınav düşüncesiyle çözüme kavuşturuyoruz. Uluslararası nakliye sektöründe söz sahibi olmak için çıktığımız bu yolda, Türkiye’de yaptığımız yatırımlarla emin adımlarla ilerliyoruz ve Volvo ile çalışmak bize güven veriyor. İran’da inşaat projelerimizde kullandığımız Volvo’lardan oldukça memnunuz ve bu nedenle Türkiye’de de Volvo Kamyon ile çalışmak istedik. Volvo FH çekicileri tercih etmemizin önemli sebepleri ise sunduğu yüksek performans, dayanıklılık ve taşıma kapasitesi. Ayrıca yakıt ve işletme maliyetleri de düşük. Beklenmedik işletim maliyetlerine sebep olmaması da bizim için önemli. Hedeflerimize ulaşmak için yaptığımız yatırımlarda, Volvo Kamyon’dan destek almaya ve iş birliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. 

 

Volvo Kamyon adına törene katılan Bölge Satış Temsilcisi Bora Gür konuya ilişkin olarak; “KSM Group, Türkiye’de büyük yatırım planları yapıyor ve kısa zamanda hızla büyüme gösterecekleri bir operasyon yürütüyor. FH da işi süratle, verimlilikle ve kârlı bir şekilde yapan güçlü, yakıtta tasarruflu ve mükemmel sürüş özellikleri sunuyor. Bu doğrultuda KSM Group’un Volvo FH çekici tercihi, projelerine destek verecek. KSM Group’un kriterlerine uygun olarak terzi usulü üretilen Volvo FH çekicilerin onlar için en ideal nakliye çözümünü sunacağına inanıyoruz” dedi. 

 

1.20121120180710.jpg

 

2.20121120180717.jpg

 

3.20121120180725.jpg

 

4.20121120180734.jpg

 

5.20121120180744.jpg

 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 3165 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim