• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Mercedes-Benz Lorinser ile yükseliyor

Mercedes-Benz Lorinser ile yükseliyor
Mercedes-Benz için geliştirdiği gövde ve performans kitleri ile gündemi belirleyen dünyaca üne sahip Alman modifiye devi Lorinser, Mercedes-Benz SL 500 için geliştirdiği yeni tasarım paketi ile lüksün tuning standartlarını yeniden yazdı.

 

LÜKSÜN YENİ TANIMI LORİNSER SL-500!
 
Lorinser mühendisleri SL500’in aerodinamik tasarımı üzerinde çalışırken “Form fonksiyonu takip eder“ prensibini benimsemiş ve aracın tasarımında kullandıkları tüm tekil komponentleri bir bütünlük içinde dengelemeyi başarmış; etkileyici bir tasarım, optimize edilmiş bir hava akışı ve daha hızlı viraj almayı sağlayan ilave yol tutuşu… Bu anlayış SL 500’e üst kademe convertible’lar arasında sarsıcı bir güzellik katmasının yanı sıra küçük kardeşi SLK’dan da net bir şekilde ayrışmasını sağlamış. SL500’de ayrıca Lorinser tasarımcılarının tercih ettiği yeni genişletilmiş hava petekleri ve yeni ızgaranın rolünü de atlamamak gerek.
 
Lorinser SL500 yeni tasarımında çamurluktan arka tampona kadar devam eden çarpıcı yan marşpiyeler daha uzun ve yere yakın bir görünüm sergiliyor. Genişlemiş ön tamponlar ile arka tamponlardaki uzantılar aracı daha büyük gösteriyor. Aracın arka tarafındaki downforce’u arttırmak için Lorinser mühendislerinin özel olarak geliştirdikleri arka spoyler aracın gövde renginde tasarlanabileceği gibi karbon görünümlü olarak da temin edilebiliyor. Penta Oto’nun tercihi ise karbon görünümlü ve difüzörlü arka spoyler. Araca ekstra bir spor hava katan  difüzörlü arka spoylerin tamamlayıcısı ise dört çıkışlı Lorinser sport egzoz seti… Standart SL 500’ü; Penta Oto’ya gelerek bu ayrıcalıklı Lorinser SL 500’e boya ve montaj dahil sadece 14.990euro’ya çevirebilirsiniz!
 
DÜNYA PREMİYERİ ESSEN MOTORSHOW’DA
 
SL-Class’in dünya premiyerini Essen Motorshow 2012’de gerçekleştiren Lorinser, Mercedes-Benz SL-Class’ın yanı sıra Mercedes-Benz’in tüm modelleri için de body ve performans artış kitleri sunuyor.
 
Bu haber toplam 1558 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim