• BIST 9524.59
  • Altın 2524.253
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.6057
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Eren Teknik Otomotiv'in başarısı ödüllendirildi

Eren Teknik Otomotiv'in başarısı ödüllendirildi
Bu yıl 5’inci kez sahiplerini bulan Atlas Lojistik Ödülleri, Eren Teknik Otomotiv ‘Yakıt Güvenlik Sistemleri’ ile Özel Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü

Firma beyanları, online oylama ve jürinin değerlendirmesi esas alınan Türkiye’nin en prestijli Atlas Lojistik Ödülleri’nde Eren teknik otomotiv jüriden de tam not aldı. Yarışmada ödüle layık görülen firmalar, sektörel dernek ve yayınların temsilcilerinden oluşan 11 kişilik bir jüri tarafından belirlendi. Aralarında UTİKAD Başkanı Turgut Erkeskin,  UND İcra Kurulu Başkanı: Fatih Şener bulunduğu jüri üyelerinin tamamının oyunu alarak bir ilke de imza attı.  

Türk Mühendislik ürünü

Eren Teknik Otomotiv’in Genel Müdürü ve şirket sahibi Mehmet Hanifi Bulut, tamamen Türk mühendislerinin geliştirdiği yakıt güvenlik sisteminin tüm jürinin tam notuyla  ödüle layık görünmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “’Yakıtlarda Mükemmel koruma mükemmel teknoloji’ sloganı ile lanse ettiğimiz ürünümüzün  Ar-Ge çalışmaları tamamıyla Türk mühendisler tarafından yapıldı ve üretilmekte. Lojistik sektörünün önde gelen isimlerinin yer aldığı jüri  üyelerinin  firmamızın ödüle değer bulunmamızdan dolayı gururluyum” dedi.

Yakıt hırsızlığına son

Eren Teknik’in araçlarda izinsiz yakıt alımlarını ve yakıt hırsızlıklarını önleyen sistemler üreterek sektörün kanayan yarası olan mazot çalınmasına çare ürettiğini vurgulayan Eren Teknik Otomotiv Genel Müdürü Mehmet Hanifi Bulut Bulut şöyle devam etti:  Lojistik firmaları için akaryakıt hatırı sayılır bir gider kalemidir. Tam bu noktada sektörde bir çok firmanın yıllardır karşı karşıya kaldığı yakıt hırsızlıklarının ve izinsiz yakıt alımlarının önüne geçen sistemler üretiyoruz. Tamamıyla Türk mühendislerimiz tarafından üretilen ‘yakıt Güvenlik Sistemleriyle hem yakıt hırsızlığını önlüyoruz hem de kaçak yakıt alımlarının da önüne geçerek motorun ömrünü uzatıyoruz. Mazot kaçakçılığı da sadece sektörün değil Türkiye’nin önemli bir sorunudur. Ürünlerimiz kırılmaz, aşılmaz, darbelere karşı dayanıklı olup, mükemmel sonuçlar sağlamaktadır. Ürünlerimiz sayesinde yakıt deposunun üst seviyesinde bile yakıt çalınamamaktadır. Sektör için ideal ve mükemmel bir sistem olan bu ürünler montajı yapıldıktan sonra firmalara ayrı bir kârlılık ve akaryakıt giderlerinde inanılmaz tasarruf sağlamaktadır. Yakıt güvenlik sistemlerimiz için yapılan yatırımların 2 ay gibi kısa sürede kendini amorti ettiğini söyleyebilirim. Ürünümüz, bugüne kadar montajını yaptığımız 40 bin araçla bu test edilmiştir.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 524 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim