• BIST 9467.22
  • Altın 2493.938
  • Dolar 32.5949
  • Euro 34.7884
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Citroen'de bahar 0 faizle geliyor

Citroen'de bahar 0 faizle geliyor
Citroën'nin tüm binek ve ticari modelleri için geçerli olan kampanyada 20 bin TL'lik kredi kullanımında 20 ay % 0 faiz seçeneği veya diğer tutar ve vadelerle % 0,89 faizli kredi avantajı sunuluyor.

Citroën’nin tüm binek ve ticari modelleri için geçerli olan kampanya kapsamında; otomobil severlere 20 bin TL’lik kredi kullanımında 20 ay %0 faiz seçeneği veya diğer tutar ve vadelerle %0,89 faizli kredi avantajı sunuluyor.

Yeni tip crossover modeli olarak tanımlanan C4 CACTUS, Mart ayına özel ödeme fırsatları ile Citroën bayilerinde yer alıyor. Gövdede uygulanan güçlü grafik vurgularla crossover dünyasına yakışan bir tasarıma sahip olan C4 Cactus, Airbumps®, özel jant kapakları ve tavan barları ile dikkat çekici bir model.  Kullanışlı ve akıllı teknolojilerle donatılan C4 CACTUS’te bütün fonksiyonların bir arada toplanarak kolayca kullanılmasını sağlayan tamamen dijital dokunmatik bir ara yüze sahip. Ayrıca araçta sürücünün hayatını kolaylaştıracak sürüş asistanları da bulunuyor. Park asistanı, yokuş kalkış asistanı, yenilikçi “Magic Wash” fonksiyonu, Citroën Bağlantı Kutusu servisi, Citroën Multicity Connect bağlantı servisleri ve panaromik cam tavan ve ısı koruma fonksiyonu fark yaratan özellikler arasında bulunuyor. Km’de yalnızca 82 g CO2 salımının yanı sıra 3.1 litrelik yakıt tüketimine sahip BlueHDi 100 S&S ve 100 g CO2 salımına sahip PureTech 82 S&S motor seçenekleri bulunuyor.  

5 kişilik Citroën C4 Picasso ve 7 kişilik Citroën Grand C4 Picasso modelleri de Mart ayı boyunca avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. 7 inçlik dokunmatik ekran ve kişiselleştirilebilir 12 inçlik HD panoramik gösterge ekranı ile teknolojiyi zirveye taşıyan C4 Picasso etkileyici tasarımı ve  yüksek donanım özellikleri ile fark yaratıyor. C4 Picasso'nun özellikle 5 kişilik versiyonu sadece bir aile otomobili değil, aynı zamanda bireysel kullanıcıların da beğenerek kullandıkları bir model olma özelliğini taşıyor.

7 kişilik versiyon ise kalabalık aile otomobili olarak tercih ediliyor. Kullanıcılara binek konforu sunmaya yönelik olarak üretilen Citroën ticari araçlar; güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergiliyor. Yolculukları konforlu ve keyifli hale getiren Citroën ticari araçlarda da %0 faiz ve %0,89 faizli kredi avantajı sunuluyor.  

Bu haber toplam 10259 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim