• BIST 9452.22
  • Altın 2497.561
  • Dolar 32.5988
  • Euro 34.7905
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Beklenen Subaru'lar yollara çıkıyor

Beklenen Subaru'lar yollara çıkıyor
Yenilenen yüzü ve gelişmiş teknolojileri ile Subaru'nun Crossover segmentindeki Outback ve sportif sürüş zevkini SUV özellikleriyle birleştiren 2.0 lt dizel lineartronic otomatik şanzımanlı Forester Türkiye yollarına çıktı.

Sürekli Simetrik Dört Çeker Sistemi, EyeSight sürüş desteği ve X-Mode teknolojileri sayesinde bugüne kadar en iyi donanımlı versiyon olarak tanımlanan Yeni Outback ile dizel otomatik versiyonuna kavuşan Forester, Subaru’nun bu yıla damgasını vuracak en önemli modelleri arasında yer alıyor. Yeni Outback 158.544 TL’den, dizel otomatik Forester ise 136.322 TL başlayan fiyatlarla Subaru bayilerinde yerini aldı. 

Cesur tasarımı, üst seviye donanım özellikleri, yeni nesil güvenlik anlayışı ile crossover ruhunu zirveye taşıyan Outback ile gerçek arazi karakteri ve spor otomobil kavramını harmanlayan dizel Forester Avrupa ile eş zamanlı olarak Türkiye ’de…

Güçlü ve heybetli gövde: “daha fazla Outback”

Yeni Outback, daha şık bir ön ızgara tasarımı, daha büyük sis farları, yeni ön farlar ve yeniden tasarlanmış bir ön tampona sahip. Yeni Outback çevreye duyarlı boxer dizel motoru, EyeSight sürüş destek teknolojisi ve artan sürüş kalitesi ile temel özelliklerini fonksiyonel değerlerin ötesine taşıyor.Outback, binek araç konforunu SUV araçların sahip olduğu uzun mesafe ve yük taşıma kabiliyetleri ile birleştirerek tüm dünyadaki sürücülerin kalbini kazanmış. Yeni Outback birinci sınıf bir crossover modelinde yer alan gelişmiş tasarım özelliklerini bir araya getiriyor ve yenilenmiş dış dizaynı, geliştirilmiş iç tasarımı ve daha da iyileştirilmiş sürüş konforuyla öne çıkıyor. 2.0 litrelik turbo dizel versiyonları ile Türkiye’de satışa sunulan yeni Outback, Lineartronik CVT şanzıman ve 2.0 litrelik dizel motora sahip

“Premium” ve “Limited” versiyonlarıyla satışa sunuluyor. Yeni Outback; Subaru’nun vazgeçilmezi olan karşılıklı-yatay yerleşimli Boxer Motor ve simetrik sürekli dört çeker (AWD) teknolojisine sahip 147 HP gücünde 2.0 litre turbo dizel motorlu CVT şanzımanıyla özellikle performans ve yol tutuşunda rakiplerini geride bırakıyor. Türkiye’de satışa sunulan 2.0 litre turbo dizel motor seçeneği, performanstan ödün vermeden yakıt tasarrufunu ön planda tutuyor.

Sürekli Simetrik Dört Çeker ve X-Mode

Tüm modellerde standart özellik olan Sürekli Simetrik Dört Çeker sistemi, EyeSight sürüş destek teknolojsi ve X-Mode sayesinde yeni Outback bugüne kadar ki en iyi donanımlı versiyon olmanın yanı sıra Avrupa’daki SUV modelleri arasında en güvenli yeniliklere sahip araç olarak da öne çıkıyor.

Yeni Outback, Subaru’nun benzersiz Sürekli Simetrik Dört Çeker sistemine ek olarak; optimize edilmiş entegre motor kontrolü, frenleme ve kaygan yüzeyler üzerinde çalışan diğer fonksiyonel özellikler ve olumsuz yol koşullarında sürüş performansını iyileştirme kabiliyetine sahip X-MODE teknolojisi ile de donatıldı. Yokuş İniş Kontrol ayarı, eğimli yollarda aracı düşük hızda tutarak sürücülerin gönül rahatlığıyla sürüşüne devam etmesini sağlıyor.

Turbo Dizel Motor Performansına Kavuştu

Tasarruf ve performansı bir arada sunan yenilikçi motorlar üreten Subaru’nun 2 litrelik yeni turbo dizel motoru, markanın vazgeçilmezi olan karşılıklı-yatay yerleşimli Boxer Motor ve simetrik sürekli dört çeker (AWD) teknolojisine sahip 147 HP gücünde CVT şanzımanlı versiyonu ile özellikle performans ve yol tutuşunda rakiplerini geride bırakıyor. Türkiye’de Mart ayından itibaren satışa sunulan 2.0 litrelik turbo dizel motor seçeneği performanstan ödün vermeden yakıt tasarrufunu ön planda tutuyor.Standart donanım özellikleri ile fark yaratan Forester, yeni “STARLINK” bilgi-eğlence sistemiyle ile akıllı telefon uygulamalarını otomobilin içerisine taşıyor. 7 inç dokunmatik ekrana sahip bilgi-eğlence sistemi ile metalik havalandırma çıkışları, direksiyon kumandaları ve klima kontrol düğmeleri sayesinde kabin içi daha da modern bir görünüme kavuşmuş.

Dizel Forester’ın “Premium” ve “Sport” olmak üzere iki donanım seçeneği bulunuyor. Sport seçeneği sportif ön tampon, harman/kordon müzik sistemi ve 18 inç alüminyum alaşımlı jantlarla farklılaşıyor. Yeni Outback ve dizel otomatik Forester sınıflarının ideal aracını oluxturuyor. Yol performansı ve güvenlikten ödün vermeyen araçlar segmentteki lüks markalara göre fiyat-verimlilik açısından ideal bir kombinasyon oluşturmakta.  

Bu haber toplam 11625 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim