• BIST 9138.22
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Lada Vesta fiyatı ne kadar? Vesta’nın özellikleri neler?

Lada Vesta fiyatı ne kadar? Vesta’nın özellikleri neler?
Lada Vesta fiyatı ne kadar? Lada Vesta’nın teknik özellikleri neler? Türkiye’de ne zaman satışa çıkacak? İşte Rus yapımı Lada Vesta hakkında merak edilen Fiyat ve teknik özellikleri bilgisi...

Lada Vesta satış fiyatı ne kadar olacak? Teknik olarak hangi özelliklere sahip? Lada Vesta Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak ve fiyatı ne kadar olacak? İşte bu soruların cevapları haberimizde yer almaktadır. Lada Vesta birçok otomobil meraklısının gözde aracı haline geldi. Bunun en öznemli özelliklerinden bazıları fiyatı, görüntüsü ve özellikleri oldu. Lada Vesta'nın merak edilen teknik özellikleri ve donanım bilgisi hakkında detayları incelemeniz yeterli olacaktır.

Lada Vesta Türkiye'de 2015'in Eylül ayında satışa sunulması bekleniyor. Vesta'nın Avrupa satış fiyatı 6.100 dolardan başlayacak. Türkiye satış fiyatı ise vergilerler birlikte 25 bin TL civarında olması bekleniyor. Rus AvtoVaz şirketinin büyük yatırımlar sonucunda satışa çıkarmayı planladığı Lada Vesta, şu sıralar test aşamasından geçmekte. ABS gibi bazı testleri başarı ile geçen Vesta'nın satışa çıkacağı gün merakla bekleniyor. İşte Lada Vesta'nın teknik özellikleri ve fiyat bilgisi.

Lada Vesta'nın özellikleri:

-Rusya'da çok tercih edilen sürücü koltuğu yükseklik ayarı mevcut. Tüm koltuklarda, camlarda ve aynalarda ısıtma sistemi bulunuyor. Rusya otomobil sektörü Vesta modellerle ilgili büyük beklenti içinde. Yeni modelin Rusya'da 2015'in en iyi aracı seçileceği tahmin ediliyor. Birçok otomobil firmasında yöneticilik görevi yapan İsveçli Anderson, 2009 yılında AvtoVaz firmasının başına getirilmişti. Rusya'nın AvtoVaz firması 2012 yılında yaklaşık 210 milyon dolar kâr açıklamıştı. Ayrıca Lada tarafından üretilen yeni 1,4 turbo 100 beygir gücündeki motor da bu araçlarda kullanılacak. Rusya otomobil sektörü Vesta modellerle ilgili büyük beklenti içinde.

Rusya'nın yeni model araçlarının üretimi ile ilgili takvimin planlandığı şekilde ilerlediğini ifade eden Andersson, "Vesta modellerin üretimi için özel bir alan oluşturduk. Bunun için şirket 5 milyar ruble (76,6 milyon dolar) ek yatırım yaptı." dedi. Vesta'ların geçen yıl test için Almanya'ya gönderildiği, ABS ve denge testlerinin başarılı bir şekilde yapıldığı kaydedildi.
Vesta'ların Lada Priora'ların yerini alması planlanıyor. Hatchback tip araçların üretiminin başlamasının ardından sedan tipler de devreye alınacak. Rusya'nın yeni model ekonomik araçları ile ilgili fiyatlar 400 bin rubleden (Yaklaşık 6100 dolar) başlayacak. Lada Xray Cross'lar ise 500 bin rubleden (7500 dolar) başlayan fiyatlarla piyasaya sunulacak.

RENAULT'U ANDIRIYOR

Renault-Nissan ve Rus AvtoVaz firmalarının ortak ürettiği Xray modeli Renault Sandero ve Renault Duster modellerinin izlerini taşıyor. Xray modelinde standart olarak sunulan donanımlararasında, Rusya'da çok tercih edilen sürücü koltuğu yükseklik ayarı, tüm camlarda, koltuklarda, direksiyonda ve aynalarda ısıtma sistemi bulunuyor. Ayrıca Lada tarafından üretilen yeni 1,4 turbo 100 beygir gücündeki motor da bu araçlarda kullanılacak.
Rusya otomobil sektörü Lada Vesta modellerle ilgili büyük beklenti içinde.

Lada Vesta'nın Rusya'da 2015'in en iyi aracı seçileceği tahmin ediliyor. Birçok otomobil firmasında yöneticilik görevi yapan İsveçli Anderson, 2009 yılında AvtoVaz firmasının başına getirilmişti. Rusya'nın AvtoVaz firması 2012 yılında yaklaşık 210 milyon dolar kâr açıklamıştı.

Bu haber toplam 14116 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim