• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

MAN ve Neoplan araçlara servis kampanyası

MAN ve Neoplan araçlara servis kampanyası
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.'nin periyodik olarak her yıl düzenlediği 'Bakım Kampanyası' ile; MAN ve NEOPLAN marka araçlar, sezona cazip fiyat avantajlarıile hazırlanıyor.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.‘nin gelenekselleşen ‘Bakım Kampanyası‘, bu yıl 01 Mart – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Tüm Türkiye genelinde yaygın MAN Yetkili Servisleri’nde MAN kamyon ve otobüsleri ile NEOPLAN otobüsleri kapsayan kampanya, araç sahiplerine cazip avantajlar sunuyor.

İşçilik ve yedek parçada cazip indirimler

Kampanya kapsamında; MAN yetkili servislerinde MAN ve NEOPLAN marka araçların tüm bakım ve işçilik ücretlerinde, cazip indirimler yer alıyor. Kampanya kapsamında yer alan hava filtreleri, yakıt filtreleri, motor yağ filtreleri, şanzıman ve hidrolik yağ filtreleri, AdBlue filtreleri ve güneşliklerde, %7 ile %20 arasında indirimler sağlanıyor.

Kampanya hediyesi; özel tasarım anorak yelek

Ayrıca kampanya kapsamında bakım yaptıran MAN ve NEOPLAN müşterilerine, serin havalarda kendilerini koruyan ve rahat hareket imkanı sağlayan özel tasarlanmış anorak yelek de hediye ediliyor.

Bakım ve onarımlarda MAN Yetkili Servislerinin eşsiz avantajları

MAN ve NEOPLAN marka araçların bakım – onarımlarında, orijinal yedek parça kullanılması ve MAN Yetkili Servisleri’nde yapılması, araç sahiplerine vazgeçilmez avantajlar sunuyor. Orijinal yedek parçalar; garanti, güvenlik , sorunsuz montaj, yüksek kalite & teknoloji , düşük yakıt tüketimi, yüksek performans, araçların diğer ekipmanlarıyla uyum, sürüş rahatlığı ve toplam ürün maliyeti açısından büyük ve alternatifsiz avantajlar sağlıyor.

Aracın 2. El değerinde de çok önemli kazanımlar ve güvence sağlanıyor

Ayrıca bakım ve onarımların MAN Yetkili Servislerinde yapılması da; hem profesyonel uzman personel tarafından doğru ve yüksek kaliteli hizmet ile fark yaratıyor, hem de sunulan garanti ile gerçekleştirilen bakım ve onarım faaliyetlerinin güvence altında olmasını sağlıyor. Bakım ve onarımların orijinal parçalarla yetkili servislerde gerçekleştirilmesi ayrıca, aracın 2. El değerinde de çok önemli değer kazanımları ve güvence sağlıyor.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., Ar-Ge, üretim ve lojistik alanında yaptığı geliştirmelerle elde ettiği avantajları yedek parça fiyatlarına doğrudan yansıtarak, doğrudan MAN ve NEOPLAN marka araç sahiplerine sunmuşlardı. Piyasadaki tüm dengeleri değiştiren bu stratejik kararla birlikte yedek parçada %38’e varan fiyat avantajları kalıcı olarak sunulurken, düzenlenen çeşitli kampanyalarla da, bakım ve onarımların MAN Yetkili Servisleri’nde yapılmasını hem daha avantajlı, hem de daha ekonomik kılıyor.

 

Bu haber toplam 10020 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim