• BIST 9524.59
  • Altın 2491.05
  • Dolar 32.5468
  • Euro 34.7226
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Makyajlı BMW 1 serisi Türkiye yolunda

Makyajlı BMW 1 serisi Türkiye yolunda
BMW 1 Serisi, sportif oranları ve dinamik nitelikleri ile şimdiye kadar tüm dünyada yaklaşık 1,7 milyon müşteri ile buluştu.

2014 yılında Türkiye’de Premium UKL segmentinin lideri olan BMW 1 Serisi Nisan 2015’te büyük ölçüde güncellenmiş ve daha dinamik bir tasarıma sahip olacak.
 
Görsel değişikliklere ek olarak BMW ConnectedDrive ürün ailesine ait genişletilmiş sürücü destek sis temleri ile standart ve opsiyonel donanımların kapsamı genişleyecek. Öne çıkan diğer özellikler arasında yeni bir BMW yakıt verimliliği rekoru kıran, son derece tutumlu üç silindirli motor ve optimize dört silindirli motorlar yer alıyor. Yeni BMW 1 Serisi’nin dünya prömiyeri Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirildi (5-15 Mart 2015).

Yeni BMW 1 Serisi Nisan 2015’te Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda yerini alıyor..

Yeni BMW 1 Serisi, iyileştirilmiş ve çok daha sportif bir görünümle sunulacak. Değişiklikler arasında standart olarak sunulacak LED gündüz farlarının yer aldığı yeni ön tasarım var. Daha geniş böbrek ızgaralar ve düzleştirilmiş farlar şimdi birbirlerine biraz daha yaklaştırılarak ön bölümün daha dinamik görünmesi sağlanıyor. Arka bölüm de yeniden tasarlandı. Diğer yeni özellikler arasında şunlar bulunuyor:

Daha geniş krom kaplama çerçevesi ve üç boyutlu böbrek ızgaraları.

Farların altında daha geniş, daha karakteristik hava girişleri.

LED farlar ve Adaptif LED farlar (opsiyonel).

İmza niteliğindeki BMW L tasarımına sahip yeni LED stop lambaları.

Yeniden tasarlanan bagaj kapağı ve arka tampon.

Egzoz çıkışı çapı yeni motorlar için beş milimetre artırılmış.

İç tasarımda yeni olarak eklenen özellikler arasında iDrive Butonu, 6,5 inç renkli ekrana sahip Professional Radyo ve tek bölgeli otomatik klima yer alıyor. İki bölgeli otomatik klima (opsiyonel) geliştirilmiş, daha detaylı bir ekrana sahiptir. Diğer yeni iç tas arım özellikleri arasında şunlar bulunuyor:

Krom detaylarla süslenmiş parlak siyah orta konsol kaplaması.

Krom kaplamalı merkezi hava kanalı.

Gerçek zamanlı tüketim ekranına sahip yeni gösterge paneli.

Daha esnek bir bagaj bölmesi için 40/20/40 oranında katlanabilen arka koltuklar (opsiyonel).

Çok yönlülük sağlayan, geliştirilmiş kalitede donanım paketleri
Sport Line ve Urban Line donanım paketlerinin yanı sıra M Sport Paket de iyileştirilmiş iç tasarım özellikleri ve bazı modeller için yeni hafifi alaşım jantlarla birlikte sunuluyor.

Sport Line’a ait yeni özellikler arasında kırmızı ve ya gri şeritli antrasit kumaş döşemenin yanı sıra, gümüş vurgulu parlak siyah iç kaplamalar yer alıyor.

Urban Line’a ait iç tasarım özellikleri ise gümüş/incigrisi ya da siyah/gümüş renkte yeni path kumaş /deri döş eme, gümüş vurgulu dokulu beyaz akrilik cam iç kaplamanın yanı sıra, dış tasarımda 17 inç (opsiyonel) Urban hafif alaşım jantlara sahip. M Sport paket, yeni gövde renkleri ve yeni 18 inç (opsiyonel) M hafif jantlarla birlikte sunulacak.

BMW 1 Serisi, şimdi daha yüksek yakıt tasarrufu sağlayan üç silindirli motorla Yeni BMW 1 Serisi’nin üç ve beş kapılı versiyonları ilk kez verimli ve güçlü üç silindirli benzinli veya dizel motorlarla birlikte sunuluyor. Tüm benzinli motorlar BMW TwinPower Turbo teknolojisine sahipler. Yüksek hassasiyetli enjeksiyon ve Çift VANOS ile birlikte tam değişken Valvetronic supap kontrolü gibi özelliklerin yenilikçi turboşarj teknolojisiyle bir araya getirilmesi performansı artırır, aynı anda yakıt tüketimini düş ürürken düşük devirlerde bile mükemmel tepki sunuyor. Dizel motorların verimliliğinin daha da artırılması için BMW TwinPowerTurbo teknolojisi son teknoloji yakıt enjeksiyonunu turbo şarja ait tam değişken türbin geometrisiyle birleştiriyor. Mevcut tüm motorlar hafif alüminyum tas arıma sahip. En verimli model, BMW 116d EfficientDynamics ‘dir: Yeni hava kanalı kontrol sistemi, kısmen kapalı radyatör ızgarası ve aero jantlar bu otomobilin 89-101gr CO2/km üretirken 100km’de 3,4 ve 3,8 litre yakıta ihtiyaç duymasını mümkün kılıyor. Aero jantlar BMW 125i, BMW 125d ve BMW M135i dışındaki tüm modellerde opsiyonel.

Bu haber toplam 9273 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim