• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Tivoli fuarda 55 bin TL'den yola çıktı

Tivoli fuarda 55 bin TL'den yola çıktı
Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yürüttüğü 4x4 uzmanı Güney Koreli SsangYong'un crossover segmentinde konumlandırdığı yeni modeli Tivoli 15. Uluslararası İstanbul Autoshow'da tanıtıldı.

Ssangyong’un crossover segmentindeki yeni modeli Tivoli, Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı  Nihat Şahsuvaroğlu ile şirketin üst düzey yöneticilerinin yanısıra Ssangyong Motor Company yetkililerinin katıldığı basın lansmanında tanıtıldı.

1.6 litre benzinli motor seçeneğiyle Ocak ayında Kore’de satışa sunduğu, ciddi şekilde talep gören ve ilk 4 ay sonunda Kore’de yaklaşık 12,000 adetlik satış ile dikkatleri üzerine çeken modeli Tivoli, özellikleri ve tasarımından esinlenilen ‘Macera hiç bu kadar çekici olmamıştı’ sloganıyla Türk halkının beğenisine sunuldu.

Lansmanda açılış konuşmasını yapan Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı  Nihat Şahsuvaroğlu Ssangyong’un başarılı stratejisine vurgu yaparak global anlamda ciddi bir hareket yaşayan markanın, gelecek dönem için hızlı büyümesini sürdüreceklerini öngördüklerini iletti. Yeni modelin tasarımında ve oluşumunda uzun bir arge süreci ile 280 milyon euroluk bir yatırımın bulunduğunu anlatan Nihat Şahsuvaroğlu markanın bundan sonraki süreçte Avrupa pazarındaki trendleri yakında izlemesinin başarıyı artıracak ana etkenlerden olacağını vurguladı. Bu durumun kendilerine büyük heyecan verdiğini ve yatırımlara bu kapsamda hızla devam edeceklerini ileterek sözlerine son verdi.

Nihat Şahsuvaroğlu sonrasında söz alan Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu, grubun yatırımları ve 2007 yılından bu yana geçilen süreci özetleyerek Tivoli’yi misafirlerine tanıttı. İlk bakışta SUV DNA’sı taşıyan karakteristik çizgileri ile göze çarpan Tivoli’nin B7 segmentindeki rakiplerine göre oldukça geniş iç hacmi,geri görüş kamerası, akıllı telefonunuzu araçtaki 7 inç büyüklüğündeki ekrana entegre edebilmenizi sağlayan akıllı ekran özelliği ve markanın olmazsa olmazlarından, maksimum güvenlik ilkesini destekleyen 7  hava yastığı ile sağladığı farklılıkların, rakipleri karşısında öne çıkacak ana unsurlar olduğunu vurgulayan Sn. Yunus Şahsuvaroğlu lüks , konfor ve güvenliğin Tivoli’de buluştuğunu iletti.
 
Tivoli, sahip olduğu tüm özellikler ve bu özelliklerin bileşiminden oluşan detaylar ile iç pazarda kendine hatrı sayılır bir yer edinecek gibi görünüyor. Son yıllarda fazlasıyla ilgi görmeye başlayan kompakt SUV sınıfında, oldukça titiz bir çalışma sürecinin ürünü olarak öne çıkacağına inandığımız modelin başlangıç paketi tahmini anahtar teslim fiyatı, trafik sigortası hariç 55,450 TL olarak belirtiliyor. 

Bu haber toplam 4238 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim