• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Jest ve Atak’lar Çankırı yollarına çıkıyor!

Jest ve Atak’lar Çankırı yollarına çıkıyor!
Toplu taşımacılık sistemlerinde geliştirilen modern ve çağdaş yaklaşımlarla dönüşüm yaşayan kentlere, geliştirdiği yenilikçi ürünler ile her zaman değer katmayı amaçlayan Karsan; araç teslimatlarına devam ediyor.

Karsan, son olarak Çankırı’ya 10 adet Karsan JEST marka minibüs ve sekiz adet Karsan ATAK marka otobüs teslimatı gerçekleştirdi. Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen ihaleyi kazanan Metin Merzi Ticaret, Karsan’dan teslim aldığı JEST ve ATAK araçlarını Özel Halk Otobüsü olarak Çankırı’da çalıştıracak.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, Metin Merzi Ticaret’in Kurucusu Akın Merzi, Karsan Bölge Satış Müdürü Ercan Şerifoğlu, Karsan Bölge Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Kemal Sibilik ve Karsan Aydın Otomotiv Satış Müdürü Osman Aşlakçı’nın katıldığı Teslimat Tören’i Çankırı Belediyesi önünde gerçekleştirildi. “Sınırsız Ulaştırma Çözümleri” vizyonu kapsamında geliştirdiği 5 metre’den 18 metre’ye uzanan ürün gamı ile toplu taşımacılıkta kentlerin çözüm ortağı olmaya devam eden Karsan; JEST ve ATAK araçlarıyla bundan böyle Çankırılılara da hizmet verecek.

Karsan JEST; alçak tabanı, biniş ve iniş hızını artıran geniş ve basamaksız yolcu kapısı, rampa sistemi, ferah iç mekanı, panoramik camları ve ilave birçok özelliği ile tüm bireylere konforlu ulaşım olanağı sağlarken, opsiyonel olarak sunulan araç içi kablosuz internet bağlantısıyla da iletişimdeki engelleri de kaldırıyor.

Birçok çağdaş özelliği ile ideal bir toplu taşıma aracı olan JEST, yakıt ekonomisiyle de tercih ediliyor. JEST’in bir büyük versiyonu, 8 metrelik alçak tabanlı, engelsiz erişimli “ATAK” da farklı koltuk dizilişleri ve geniş iç yapısı sayesinde 60 kişilik yolcu kapasitesi sunuyor.

Bu haber toplam 2576 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim