• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Altın Pusula Ödülü İETT’nin

Altın Pusula Ödülü İETT’nin
Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen 14’üncü Altın Pusula ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. İETT “Empati Haftası” uygulaması ile kamu kurumları kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ödül töreninde konuşan İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, İETT’nin iletişim ve müşteri hizmetleri alanında birçok ödül alan bir kurum olduğunu belirterek, “Köklü bir derneğin bizi ödüle layık görmesi onur verici. Hizmetlerimizin en güzel ödülü ise yolcularımızın gülen yüzü. İstanbulluyu memnun edebildiğimiz oranda kendimizi mükâfatlandırılmış sayacağız. Bu ödül yolcularımızla aramızda kurduğumuz bağın bir işaretidir” dedi.

EMPATİ HAFTASI NEDİR?

İETT Empati Haftası uygulaması ile kamu kurumlarının ürettiği iletişim projeleri arasında en iyisi seçilerek Altın Pusula Ödülü’nü aldı. Empati Haftası, Genel Müdür dahil yönetici ve çalışanların belirlenen tarih veya dönemler için işe geliş ve gidişlerde hizmet araçlarını ve memur servislerini kullanmayı bırakıp tüm ulaşım modlarını (otobüs, metrobüs, metro, vapur) kullanmaları ile yapılan uygulama.

Uygulama süresinde ulaşımdaki sorunlar ve pozitif uygulamalar raporlanıyor ve fotoğraflanıyor. Haftanın en iyi raporlamasını yapan çalışanların adına bir fidan dikilerek, ağaç dikim sertifikaları bir törenle Genel Müdür tarafından veriliyor. Raporlar göz önünde bulundurularak iyileştirmeler yapılıyor, sorunlara çözüm getiriliyor.
 
1972 yılında kurulan TÜHİD, 14 yıldan beri Türkiye’nin önde gelen şirket ve kurumlarını halkla ilişkiler alanında farklı kategorilerde bir değerlendirmeye tabi tutuyor. Yapılan başvuruları özel bir jüri inceleyerek ödül almaya hak kazanan kurumları belirliyor. Türkiye’de halkla ilişkiler sektörünün ilk ve tek ödül programı olan Altın Pusula’da 13 ana 7 alt kategoride olmak üzere toplam 124 proje başvuruda bulundu. Projelerden 30'u ödüllendirildi.

Bu haber toplam 1507 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim