• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

ResistAll, Türkiye ve bölge ülkelere bayilik verecek

ResistAll, Türkiye ve bölge ülkelere bayilik verecek
Bayraktar Otomotiv tarafından Türkiye’de satışa sunulan Amerika’nın en çok tercih edilen oto boya koruma markası ResistAll, bayilik yöntemiyle Türkiye ve bölge ülkelere yayılıyor.

Boya ve döşeme koruma, oto kuaför ve bakım uygulamaları konusunda uzman Cal>Tex firmasının ResistAll markası hizmet ağını yaygınlaştırıyor.

ResistAll markasının Türkiye Distribütörü Bayraktar Otomotiv’in Genel Müdürü Murat Gürünlü, bayilik planları ile ilgili şöyle konuştu: “ResistAll oto boya koruma hizmetlerini kendi perakende noktalarımızda 2014 yılında uygulamaya başladık. Elde ettiğimiz başarı ve müşteri memnuniyeti bizi daha iddialı planlar yapmaya yöneltti. İstanbul Autoshow Fuarı'ndaki standımızda bayi adaylarımızla görüşmeler yapıyoruz, markamızı ve ürünlerimizi tanıtıyoruz. İlgi gerçekten çok güzel, 20’nin üzerinde Türkiye’den ve kendi bölgemizde bulunan ülkelerden bayi adayıyla görüşme gerçekleştirdik. İlk etapta 2015 yılı içerisinde 5 adet bayilik vermeyi planlıyoruz.”

Yeni nesil Nano teknoloji ile üretilen ResistAll, sıfır km araçlara trafiğe çıkmadan önce uygulandığında, dış etkenlerden kaynaklanan zararlara karşı garantili bir koruma sunuyor ve aracın ilk günkü gibi yeni kalmasını sağlıyor. Çevre ve insan dostu ResistAll ürünleri ile korunan otomobiller, güneş ışınlarından, çamurdan, endüstriyel döküntülerden, kuş pisliği lekelerinde, ağaç reçinelerinden, kireçli su lekelerinden ve hatta asit yağmurlardan bile uzun süre etkilenmiyor. ResistAll NG2 ve NG ürünlerinin üretiminde yeni nesil “Nano Teknoloji”nin kullanılması uzun süreli kalıcılık ve dayanıklılık sunulmasını sağlıyor.

Yeni ve ikinci el otomobillere tam koruma

Bayraktar Otomotiv şubelerinde yeni ve ikinci el otomobillere uygulanan ResistAll detaylı iç ve dış koruma sağlıyor. Yıkama, bakım ve koruma başlıkları altında her ihtiyaca ve bütçeye uygun, 5 alanda 22 farklı hizmet paketi sunan ABD’li markanın, otomobilin boyasını dış etkenlere karşı uzun süre koruyan çevre dostu ResistAll NG2 ve NG Koruma Hizmeti, yeni araçlarda 5 yıl, ikinci el araçlarda ise 3 yıl garanti ile sunuluyor.

Çevre ve insan dostu ürünü çocuklu aileler de gönül rahatlığı ile kullanabiliyor

ResistAll, 2005 yılından bu yana, her yıl Teksas Çevre Koruma Ajansı tarafından en yüksek notu (100%) alarak çevre dostu ürün unvanını elinde tutuyor. Cal>Tex, C2 sertifikasına layık görülen sayılı Teksas'lı firma arasında yer alıyor.

En katı VOCs (Uçucu Organik Bileşenler) standartlarına uyumlu olarak üretilen ResistAll, insan sağlığına zarar verebilecek kimyasalların havaya karışmasına yol açmıyor. Böylece zararlı maddelerin solunum yoluyla insan vücuduna girmesinin önüne de kesin bir şekilde geçilmiş oluyor.

Örneğin, neredeyse her kalıcı lekeyi ortadan kaldıran su bazlı kumaş koruma ürününün Uçucu Organik Bileşenler seviyesi %0 oranına yakın. Çocuklu aileler bile uygulama yapıldıktan hemen sonra araca gönül rahatlığı ile çocuklarını bindirebilirler.

gorsel+2.jpg

resistall+murat+gurunlu_2.jpg

Bu haber toplam 1321 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim