• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Bentley'den Beluga versiyonu

Bentley'den Beluga versiyonu
Bentley Motors sadece Flying Spur V8 modeli olan Beluga'da kullanılacak yeni bir spesifikasyon seviyesi sunuyor. Araç sonbaharda pazara çıkacak.

Yeni modern özellikler, Flying Spur sedana daha atletik bir duruş ve kasıtlı bir görsel çekicilik sağlıyor. Kendine özgü 20 inç siyah ve parlak işlenmiş alaşım jantlar, parlak siyah radyatör matrisi ve gövde renginde alt ızgara çubuğuna sahip olan Beluga’nın özellikleri, ustalık ve konforun mükemmel birleşimini sunan modern bir performans sedanı için mükemmel iyileştirmeler içeriyor.

Flying Spur V8’in ihtişamlı el yapımı kabininin içinde, piyano siyahı kaplama şeritleri, tırtıklı vites değiştirme kolları, lüks koltukların ve direksiyon simidinin üstündeki kontrast dikişlerin yanı sıra; kontrast renkli deri bağlantıları olan uzun halı paspaslar ve bagaj halısı bulunuyor.
 Çok popüler olan Mulliner Driving Spesifikasyonu’nu da Beluga Spesifikasyonu ile birlikte aldıkları takdirde, 21 inçlik 6 kollu Extrovert jantlar da pakete dahil olarak geliyor.

Mulliner Driving Spesifikasyonu’nda baklava dilimi şekilli kapitone deri kaplamalar, tırtıklı vites çubuğu, delikli alaşım pedallar ve özel tasarlanmış deri tavan kaplaması gibi özellikler bulunuyor.

Kaputunun altında yer alan yeni 4.0 litre çift turbo V8 motor 507 HP güç üretiyor. 0-100 km hızlanmasını sadece 5,2 saniyede tamamlayan araç, aynı zamanda tek depo yakıtla 800 km mesafe yapabiliyor.  Flying Spur’un atletik tasarımı geleneksel Bentley tarzının belirtileri ile Beluga Spesifikasyonu’nda daha da geliştirilen dinamik bir duruş ve modern ayrıntıları bir araya getiriyor.

Konfor ve inceliğe yönelik tasarıma sahip Flying Spur’da 2015 yılı için bir dizi geliştirme ve yükseltme yapılıyor. Zarif kabine eklenen modern ve elle tutulur yeni özellikler (aynı zamanda yerleşik WiFi) Bentley’in iç mekandaki tarz ve kullanışlılık konusundaki itibarını güçlendiriyor.
 Flying Spur V8 Beluga için siparişler dünya genelinde alınmaya başlayacak ve ilk teslimatlar sonbaharda başlayacak.

Bu haber toplam 4822 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim