• BIST 9079.97
  • Altın 2324.294
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Isuzu'da hedef 1 milyar lira

Isuzu'da hedef 1 milyar lira
Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, Tedarikçiler Buluşması'nda yaptığı konuşmada 1 milyarlık ciroya ulaşacaklarını ve hedeflerinin ilk 100 firma arasına girmek olduğunu açıkladı.

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, Tedarikçiler Buluşması’nda yaptığı konuşmada 1 milyarlık ciroya ulaşacaklarını ve hedeflerinin ilk 100 firma arasına girmek olduğunu açıkladı.

Anadolu Isuzu’ nun 2004 yılından beri midibüs segmentinde kendi tasarladığı araçlarla Türkiye ’nin ihracat lideri olduğunu vurgulayan Genel Müdür Arıkan; “Bu başarıyı yakalamış olmak büyük bir gurur. Bunda tedarikçilerimizin de önemli bir payı var” dedi.

Türkiye’nin önde gelen ticari araç üreticilerinden olan Anadolu Isuzu’nun Tedarikçiler Buluşması’nda İstanbul ’da gerçekleştirdi. Anadolu Isuzu’ nun işbirliği içerisinde olduğu yaklaşık 300 tedarikçi firmanın katıldığı toplantıda,  Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, Anadolu Isuzu Lojistik Direktörü Kemal Özer ve ARGE Direktörü Arif Özer birer konuşma yatı.

1 milyar TL’lik ciroya ulaşacaklarını ve ilk 100 firma arasına girmeyi hedeflediklerini söyleyen Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, Türk otomotiv sanayiinin rekabet gücünün arttırılması konusunu yan sanayi penceresinden değerlendirdi ve şunları söyledi; “Odak noktanın kurumsal bir çatı altında yürütülmesi gereken Ar-Ge ve inovasyon faaliyetleri olduğu gözüküyor. Yani katma değeri yüksek ürünler üretmek, global pazara kaliteli ve fark yaratan ürünler sunmak gerekiyor. İşte bu noktada sizlerin yaratacağı bu fark, biz üreticilerin de rekabette daha etkin bir oyuncu olmamıza destek olacaktır Anadolu Isuzu  2004 yılından beri midibüs segmentinde kendi tasarladığı araçlarla Türkiye’nin ihracat lideri Bu başarıyı yakalamış olmak bizim için ayrıca büyük bir gurur. Bunda 30 yılı aşkın süredir birlikte olduğumuz tedarikçilerimizin yadsınamayacak önemli bir payı var.”

Tedarikçiler Buluşmasında Anadolu Isuzu’ nun 30 yılı aşkın bir süredir işbirliğini sürdürdüğü 53  firmaya da teşekkür plaketleri verildi.

Bu haber toplam 1367 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim