• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Iveco, tüm Euro VI modelleriyle Güney Kore’de

Iveco, tüm Euro VI modelleriyle Güney Kore’de
Ulaşım konusunda bir dünya lideri olan Iveco, oldukça talepkâr ve umut vadeden Güney Kore kamyon pazarına yeni bir ofis ve tüm Euro VI modelleri ile eksiksiz çözümler sunan servisleriyle doğrudan girdi.

Bir CNH Endüstriyel markası olan Iveco, Güney Kore pazarına geniş ticarî araç yelpazesi ve yepyeni ofisi CNH Industrial Korea LLC ile doğrudan girdi. T

esisin resmî açılışı ve ürün yelpazesinin tanıtımı, bayi toplantısı ve müşterilere açık bir basın toplantısı ile yapıldı. Her iki etkinlik de bugün Iveco’nun ülkenin güney batısındaki Gwangju tesislerinde gerçekleşti. Iveco Güney Doğu Asya Genel Müdürü Koray K. Kurşunoğlu ve Iveco Kore Başkanı JS Choi Iveco’nun vizyon ve pazara giriş stratejisini anlattılar. Yerel yetkililerin temsilcileri de törende yer aldılar.

Iveco Kore, müşterilerine 18,000 metrekareden büyük, tamamı kendisine ait ve iyi donanımlı servisi, yedek parça deposu, ofisleri, toplantı odası ve eğitim tesisleriyle müşterilerine yeni merkezinde hizmet verecek. Iveco’nun yerel takımı, son iki yıl içinde atanan 13 satış sonrası bayii ve 3 satış acentesi ile desteklenecek.

Iveco, Kore pazara en gelişmiş Euro VI salınım standartlarına uygun ve Iveco’nun en iyi teknolojisini yansıtan Avrupa’daki ürünlerinin tamamıyla giriyor: On-road, off-road bir kamyon olan Trakker, orta ağırlıktaki Eurocargo ve 2013’ün Kamyonu ödülünü alan Stralis Hi-Way.

Koray Kurşunoğlu yaptığı açıklamada “Pazarla doğrudan bir bağlantı kurarak bölgedeki hızlı araç artışından kaynaklı yükselen talebi karşılayabilecek bir pozisyondayız. Güney Kore’nin talepkâr filo ve ulaşım operatörlerinin Iveco’nun güvenilir ve verimli Euro VI araçlarını iyi karşılayacağına eminiz. Pazara 8 yeni modelle giriyoruz ve Iveco takımı pazardaki talep değişikliklerine ve talepteki kaymalara yanıt vermeye hazır: Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için endüstride mevcut olan en büyük araç yelpazesine güvenebiliriz” dedi.

Iveco Güney Kore pazarına 8 farklı model sunuyor; tek ve çift redüksiyonlu  motor güçleri 410 beygir ilâ 500 beygir arasında değişen beş Trakker, 500 ve 560 beygirlik iki farklı çözüm üreten Stralis ve 280 beygirlik bir Eurocargo.

Iveco Trakker özellikle inşaat sahaları ve madenler gibi sıra dışı yol koşullarında kullanılmak üzere tasarlanmış yüksek performanslı ve dayanıklı bir kamyon. Aracın iki çeşidi var; brüt birleşik ağırlığı 30 ton olan 6x4 damperli model ve brüt birleşik ağırlığı 40 ton olan 8x4 damperli model. Her iki model de Iveco Cursor 13 motoru kullanıyor; 6x4 modelde 410 beygir, 8x4 modelde tek ve çift redüksiyonlu ve göbek redüksiyonlu 450 ve 500 beygirlik motorlar var.

Iveco Stralis Hi-way düşük yakıt tüketimi, güvenilirliği, üstün güvenlik özellikleri, sınıfının en iyi kabin ergonomisi ve konforu ile nakliye endüstrisi için harika bir çözüm. Brüt birleşik olarak 44 ton ağırlığa sahip aracın iki tane 6x2 çekici modeli var. Her iki model de arka pnömatik süspansiyon, çift teker ve kaldırılabilir üçüncü teker ile Cursor 13 motoru barındırıyor. Düşük tavanlı kabine sahip modelin motoru 500 beygir gücündeyken yüksek kabin tavanına sahip modelin gücü 560 beygir.

Orta ağırlıktaki Iveco Eurocargo ise eşsiz bir güvenilirlik, esneklik ve kullanışlılık sunuyor. 4x2 olarak mevcut olan brüt birleşik ağırlığı 12 tonluk araçta mekanik süspansiyon bulunuyor. Eurocargo 280 beygirlik Tector 6 motora sahip.

Euro VI serisi

Iveco’nun Euro VI serisi yüksek verimliliğe sahip, performanstan ödün vermeden verimlilik sağlayan patentli Seçici Katalitik Redüksiyon teknolojisine sahip HI eSCR teknolojisiyle emisyon standartlarını karşılıyor. Çığır açan SCR art-işleme sistemi nitro oksit salınımlarını %95’ten fazla düşürüyor. Yanmayı optimize etmek için temiz hava kullanıyor ve parçacık oranını EGR kullanımı olmaksızın azaltıyor; bu sayede yakıt tüketimini azaltırken performansı arttırıyor. Iveco, Nisan 2010’da Euro VI motor teknolojisi stratejisini açıklayan ilk üretici olmuştu.

Bu haber toplam 1225 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim